Tlak a bolest v podbřišku - co to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
20.10.11 19:47

To vypadá,že už by si mohla dneska vyrazit :pankac: :pankac: Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.10.11 14:24
Motýlková píše:
Mám to samé, permanentní bolest v podbříšku jako při menstruaci, jen občas tak silné zabodnutí, jakoby křeč vpravo dole a v kříži. Dnes jsem byla na monitoru a doktor i sestra mi řekli, že bych se mohla dnes rozrodit. Ať si to hlídám. Zatím je to takové +- po hodině. Jen se to dá ještě vydržet, vážně nevím, zda už je to ono, nebo jen plaším :) Zítra mám termín :huban:

Ahoj,tak co už máš prcka u sebe? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.10.11 14:26

Jinak já se držím..zatím dobrý.Můžu se zas i hýbat a aspon doma trošku občas poklidit.Ted aspon už vím jak vypadaj kontrakce,ale sem o to víc nervní a říkám si kdy to třeba zas příjde?!.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
26.10.11 17:55
Ahoj,tak co už máš prcka u sebe? :kytka:

Ahoj, ano, opravdu jsme ten večer jeli a druhý den v 11:00 se malý vyklubal :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
26.10.11 20:11

Páni tak posílám obrovskou gratulaci :dance: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
136
28.10.11 10:59
Motýlková píše:
Ahoj,tak co už máš prcka u sebe? :kytka: Ahoj, ano, opravdu jsme ten večer jeli a druhý den v 11:00 se malý vyklubal :huban:

Ahoj,jé tak mooc velká gratulace,až mě hrkly slzy do očí.já už chci mít taky prcka u sebe.A jak se vám vede?Přeju jen to nejlepší a hlavně zdravíčko.Jo a jak se prcek jmenuje? :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.10.11 11:02

Jo koukala sem,že je to Zdeněček a je krásnej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
30.10.11 08:44
luccavon píše:
Jo koukala sem,že je to Zdeněček a je krásnej!!

Moc děkuju za přání:) A přeju Ti, aby si taky měla brzy své štěstí u sebe:) A děkuju :huban: Byl to záhul, ale zvládli jsme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí