Pomočila jsem se ve spánku

Anonymní
22.1.26 15:34

Pomočení ve spánku

Dobrý den, je mi to velice trapné ☹️,ale nestala se někomu také tato nehoda? Před pár dny se mi stalo, že jsem se k ránu pomočila, vůbec si nevybavuji, že by se mi zdál sen, že jsem na WC (což se mi stalo párkrát v dětství od té doby ne, je mi 30 let) a ani, že bych měla nějak pocit plného močového měchýře.
V noci se často budím na kojení dítěte, ráno jsem tedy přebalila a u kojení jsme usli (očividně tvrdě, ale myslím, že i jindy se mi sem tam podaří usnout tvrději) a stalo se…
Podotýkám, že jsem večer nijak více nepila ani v noci a to jindy piju hodně i přes noc a nikdy se toto nestalo. Od porodu jsem už přes rok.
Další den jsem chodila častěji čůrat přes den, jen nevím zda to bylo dáno pouze psychicky nebo můžu být prochladla.
Jsem z toho úplně špatná a bojím se, že se to stane znova ☹️
Neměl někdo podobný problém?
Prosím bez urážek a výsměchu pokud to je možné. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1094
22.1.26 15:48

Nestalo se mi to, ale myslim ze jsi proste vycerpana z nocniho vstavani, tak ses nevzbudila. Dej si pod sebe podlozku a netrap se tim. Kdyz se to bude opakovat pravidelne tak si zajdes k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 16:06

@Grety jo s tou už asi budu spát navždy :,(

• Citovat
  • Upravit
3017
22.1.26 16:14

Proč dvè stejné diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
22.1.26 17:07

Předesílám, že to nemyslím zle, jen mě to zajímá: „u kojení jsme usli“, nemělo by být tvrdé Y? Dvojnásobný podmět jeden rodu ženského, druhý rodu středního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
22.1.26 17:29

@Luboš P Ta máma a ten syn. Třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22861
22.1.26 17:34

Jestli to bylo jednorázové, může se stat z vyčerpání, únavy..
Kdyby se to dělo častěji, začala bych řešit.
Nikdy se mi to nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 17:35

Zakladatelko, v dospělém životě se mi to stalo 2× v rozsahu cca 6 let.
Trochu mě to vyděsilo, ale to bylo tak všechno. Prostě stalo se. Nic to není. Netrap se tim. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.26 17:37
@Anonymní píše: Více

Pořiď si nepromokavé prostěradlo, s dítětem jako když najdeš, pro svůj klid a pusť to z hlavy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.26 17:46

No pokusím se, ale upřímně jsem měla hrůzu jít i další den spát 🤦🏽‍♀️ ☹️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.26 17:46

To naštěstí máme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.26 17:51

Mně se to občas stane (jednou za pár let), v dětství se mi to stávalo i častěji. Vůbec to neřeším, jsem u sebe doma, kde se cítím v pohodě úplně se vším, co se stane, takže prostě sundám prostěradlo a dám prát.

• Citovat
  • Upravit
3759
22.1.26 19:07

To je v pohodě, já se pochcal taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
22.1.26 19:36

Hm-a neproteklo to mimi? Nebyl to pot? Nevylilas do pelechu něco-vodu, čaj?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.26 19:55

Tak mně se to v dospělosti stalo asi 2×. Ale vyloženě klasika curaci sen. Strašné se mi v tom snu chce a nemohu nikde najít záchod, všude strašné lidí, pak ho najdu a je bez dveří, ale jsem tak na pokraji, že do toho jdu a pak se vzbudím při,,tom,, takže to stopnu a letím zděšená na záchod. Měla jsem strach, že se to bude další den opakovat nebo kdyby člověk někam jel na návštěvu nebo co. Neprisla jsem na to, proč se to stalo, ale pár diskuzi na to téma jsem našla. Nemělo by se to opakovat, jinak pak jít k lékaři.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex