Pomočím se při orgasmu

Anonymní
2.4.20 16:53

Pomočím se při orgasmu

Prosím, zachovat anonym, je mi trapně! :oops:
Nikdy jsem neměla potřebu častého sexu, 1× týdně mi stačí, i méně. Nikdy dřív se mi to nestalo, ale poslední 2 sexy jsem při orgasmu ucítila vyhrknutí tekutiny. Poprvé jsem myslela, že se i manžel udělal zároveň se mnou, ale ne. On tvrdil, že jsem asi měla mokrý orgasmus a tvářil se jak ten největší kanec. Já jsem se cítila trapně a doufala jsem, že se mi to už nestane. Ale příště opět! Dneska jsem byla doma sama, začala jsem se dráždit přes kalhoty a jakmile jsem dosáhla vrcholu, zase mokro!!! Protože tentokrát jsem měla mokré kalhotky, byla z toho cítit moč. Opravdu si myslím, že v ten okmažik vytlačím moč, v jiných situacích na únik moči netrpím. Co s tím? Pomůže nějaké posilování? Nejradši bych se teď vyhýbala sexu ještě víc. :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
2.4.20 16:58
@Anonymní píše:
Prosím, zachovat anonym, je mi trapně! :oops:
Nikdy jsem neměla potřebu častého sexu, 1× týdně mi stačí, i méně. Nikdy dřív se mi to nestalo, ale poslední 2 sexy jsem při orgasmu ucítila vyhrknutí tekutiny. Poprvé jsem myslela, že se i manžel udělal zároveň se mnou, ale ne. On tvrdil, že jsem asi měla mokrý orgasmus a tvářil se jak ten největší kanec. Já jsem se cítila trapně a doufala jsem, že se mi to už nestane. Ale příště opět! Dneska jsem byla doma sama, začala jsem se dráždit přes kalhoty a jakmile jsem dosáhla vrcholu, zase mokro!!! Protože tentokrát jsem měla mokré kalhotky, byla z toho cítit moč. Opravdu si myslím, že v ten okmažik vytlačím moč, v jiných situacích na únik moči netrpím. Co s tím? Pomůže nějaké posilování? Nejradši bych se teď vyhýbala sexu ještě víc. :oops: :oops: :oops:

Já tohle mám při silném orgasmu taky. Ale pouze, když se uspokojuji sama. S chlapem ne. Určitě to není ostuda. Chlapům to nevadí a tomu tvému už vůbec ne, co jsem pochopila. Přítel tohle zažil s bývalkou a rád na to vzpomíná. :-) Takže bud v klidu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.4.20 17:01

Hod si pod sebe ručník/nepromokavé prostěradlo a bud ráda, že mokrý orgasmus máš :P Není se zač stydět. Většina mužů takových žen je blažená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 17:33

@pe-terka Tekutina při mokrém orgasmu nevychází z nějakých poševních žláz? U mě je to asi fakt moč, nějak se z toho nedokážu radovat. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 17:35

Jsi šťastná žena. Většina mužů o tom jen sní…neboj se, při mokrém orgasmu se s tekutinou (která je ale bez barvy a zápachu) vyloučí i trochu močoviny. Já ho začala prožívat až po 30, je to někdy na hlavu(člověk pořád převléká postel, mít sex někde jinde je o fauxpaux…), ale ten pocit za to stojí. Tak si to užívej a sexu se rozhodně nevyhybej :lol:

• Citovat
  • Upravit
25179
2.4.20 17:36
@Anonymní píše:
@pe-terka Tekutina při mokrém orgasmu nevychází z nějakých poševních žláz? U mě je to asi fakt moč, nějak se z toho nedokážu radovat. :?

vychází, nedávno tu kdosi sdílel nějaký článek…Složením je jiná než moč, spíš podobná spermatu bez spermií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
2.4.20 17:49

Ten mokrý orgasmus je jako silnější, než vaginální, či klitoriální? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 17:54
@kve-tinka píše:
Ten mokrý orgasmus je jako silnější, než vaginální, či klitoriální? :think:

Mně přijde normální, akorát najednou mokro. :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15149

Tak jestli je to cítit jako moč, není to mokrý orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159

Mokrý orgasmus znám, ale moč z něj nikdy cítit nebyla. Takový orgasmus je určitě silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 18:06

Znám to i to…pokud cítíš moc snaž se moc nepít před stykem anebo se prostě snažit odskočit na wc před tím…Když budeš mít prázdný močák tak se to nestane. Myslím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 18:11

Jsou to Skeneho žlázy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 18:12
@kve-tinka píše:

Je to uuuuplne něco jinýho…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 18:13

Dokonce se začal rozlišovat další typ orgasmu a to ten, když se žena udělá při narazeni na čípek…

• Citovat
  • Upravit
26569
2.4.20 18:31
@kve-tinka píše:

Neni, jen musis jako bonus prevlikat postel. :lol: nekde je tu vlakno, kde medicky slusne argumentuji, ze minimalne z vetsi casti jde o moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí