Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebovala bych poradit ohledně silných bolestech a nevolnostech během ms. Většinou si dám Ibalgin a nahřeju si svůj pohankový polštář avšak z toho všeho tepla, které mi dá se říci pomáhá snášet bolest o trochu lépe je mi akorát více zle
netuším co mám dělat. Byla bych moc ráda za každou radu ať už ohledně toho jak vy sami řešíte bolesti během ms (ano vím, že je toto poměrně individuální) a nebo co děláte proto aby jste nějakým způsobem předešli či zeslabili nevolnosti ![]()
@An2003 píše:
Ahoj potřebovala bych poradit ohledně silných bolestech a nevolnostech během ms. Většinou si dám Ibalgin a nahřeju si svůj pohankový polštář avšak z toho všeho tepla, které mi dá se říci pomáhá snášet bolest o trochu lépe je mi akorát více zlenetuším co mám dělat. Byla bych moc ráda za každou radu ať už ohledně toho jak vy sami řešíte bolesti během ms (ano vím, že je toto poměrně individuální) a nebo co děláte proto aby jste nějakým způsobem předešli či zeslabili nevolnosti
Před MS jím jen lehká jídla, ne moc masa. A pohyb. Polehávání mi nepomáhá.
Vynechala jsem cukr, ale i z jiných důvodů, ale na silne bolesti to taky pomohlo a pohyb. Když jsem ležela bylo to nejhorší