Tlak uvnitř pochvy

Anonymní
1.4.20 08:53

Tlak uvnitř pochvy

Ahoj všem :mavam:
Dávám jsem dotaz anonymně, protože je to takové citlivé téma :roll:. Poslední dobou se mi stává že mě bolí a to opravdu dost zevní rodidla, musela jsem si brát posledně nalgesin nemohla jsem ani stát. Je to taková tupá nepříjemná bolest jako když mám třeba měsíčky a ten spodek je celý bolestivý. Ale po menstruaci mám asi 14 dní, napadlo mě jestli to nemůže být z ovulace, ktera byla ted o vikendu a k tomu všemu se mi udělal bolestivý hemeroid :roll: Vždy, ale do druhého dne zmizí když to namažu faktu mastickou. Ale čemu jsem nepřikládala pozornost bylo když jsem se ze sedu prosadila tak jakoby mě uvnitř pochvy něco překáželo, jako když si špatně zavedu tampón. Až teď mě napadlo jestli to nemůže mít souvislost. I teď cítím takový tlak, není to bolest jako o tom víkendu, ale není to příjemné. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost? Mám strach, abych neměla nějaký nádor nebo tak něco :roll: Na preventivní kontrole jsem byla v srpnu a bylo vše v pořádku ale to už je taky 8 měsícu. Moc Vám děkuji za jakoukoliv radu :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.4.20 08:55

Pardon v textu mám chybu…t9 no :zed: mělo tam být když se z ležení posadím. děkuji

• Citovat
  • Upravit
194
1.4.20 11:47

Ahoj, jsi po porodu? Případně jak dlouho?
Myslím, že se může jednat o formu prolapsu:
 http://porodnitrauma.cz/prolaps/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 12:34

@Prosteja144 Ahoj… Už deset let :roll: a rodila jsem císařem. Bylo mi 20 když se malý narodil a měla jsem už jako mlada problémy s vysokým tlakem a komplikace na konci těhotenství tak nechtěli nic riskovat :roll: porod byl vyvolávány ale po 8 hodinách jsem se vůbec neotevírala… Ten prolaps ma asi podobné příznaky no tak to se tedy bojím.

• Citovat
  • Upravit
194
1.4.20 13:00

Jj, ono to bohužel může být tím, že věkem ubývá estrogen a tak se začínají pomalu projevovat tyto poporodní potíže. Vliv na ten prolaps má bohužel i to, když je porod rozběhlý, tak k nějakému tomu poranění pánevního dna může dojít i když není porod vaginálně zakončen nakonec.
Riziko toho prolapsu snižuje hlavně plánovaný císař, kdy ten porod ani nezačne. Pokud bylo u gynekologa na prohlídce všechno ok, tak můžeš mít teprve první stupeň, ten oni v lehu na koze nevidí. Ten lez ještě vycvičit, ale hlavní je si najít nějakou specializovanou fyzioterapeutku na toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 16:07

@Prosteja144 Moc děkuji za radu :srdce: mám jít příští týden na gyndu tak se na to zeptam. Rano je to vzdycky dobrý ale odpoledne je to jak kdyby mi přišla pipina z posilovny :roll: zrovna třeba ted :roll: taková namozena. tak uvidim a ještě jednou dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa