Pomoc, mimi snědlo plast!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jenka
13.7.10 12:53

Pomoc,mimi snědlo plast!

Ahoj,stala se mi to,že jsem rozmixovala v novém mixéru,který sem předtím řádně umyla,zeleninu pro mého půlročního chlapečka,nakrmila ho a zjistila sem,že v zelenině jsou úlomky plastu co se tam dostali asi z toho mixéru!!No určitě z něho!
Doktorka už v ordinaci není,počkat do zítřka,jestli to vyjde,co jiného s tím dělat??
Jsem nemožná že sem si toho nevšimla dřív,ale teď je mi z toho zle a hlavně mám strach že mu to ublíží!
Co radíte??
Jsem zoufalá......

Příspěvek upraven 13.07.10 v 12:55

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
13.7.10 12:55

Radím volat na nějakou pohotovost nebo do nemocnice. Ono to nejspíš vyjde samo, ale za radu nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.7.10 12:58

Já bych určitě jela na pohotovost,lepší plašit,alespoň budeš klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
13.7.10 12:59

Ahoj.raději bych s ním zašla na dětskou pohotovost.ale uvidíš že to bude v pohodě.ale pro tvůj klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
13.7.10 13:10

Mě se stalo něco podobného, ale hned jsem pelášila na pohotovost.Sice jsem pak zjistila, že to byl planý poplach, ale za ten klid to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
13.7.10 13:34

Dorka asi před půl rokem rozkousla plastové autíčko a docela ostrý kus spolkla..byla jsem z toho pěkně vyděšená, byla jsem na pohotovosti, kde mi řekli, že plast bohužel není vidět přes rentgen, ale že střeva si s tím určitě poradí..dávala jsem zelí (moc jí teda nejelo, ale trochu snědla), chleba…v plence jsem ten střep nenašla, ale Dorka byla a je bez potíží, takže ho určitě vykakala..neboj se, bude to dobré, i když k doktorovi bych pro klid zašla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.7.10 13:48

Já bych někam zavolala, na pohotovost, do dětské nemocnice a poradila se. Třeba o nic nejde, pro svůj klid, jak píšou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
13.7.10 14:21

Ahoj, asi bych taky zajela na pohotovost. Ale pro tvoje uklidnění - když jsme byli s Máťou v nemocnici, byla tam holčička, která spolkla dětskou sponku. Ta se bohužel v bříšku zlomila, tak musela na operaci, ale prý děti většinou docela spolehlivě vyloučí i takovéto věci, dokonce měli i vykaděný rozepnutý sponky :-)
Držím palce, ať jste ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.7.10 19:47

Linda mi ani né půlroční vykakala plast. Docela velký 1cmx 1,5 cm ostrý. Vůbec jsem nevěděla, že ho snědla. Bylo z Libčova autíčka.

Pak jsem teprvé plašila, volala hned dr.
Prý pokud je v pohodě, nekrvácí, kaká, normálně prdí, nekroutí se, tak si s tím střeva poradila sama.

Takže kontroluj mimi, prohlížej plínku. Co vím tak jeden den si hrála s autem, druhý den to bylo venku.

Napiš jak jste dopadli.

Jo plast jsem Lindušce vlepila do deníčku, na památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
14.7.10 10:32

Ahoj,tak řekli mi něco podobného,čekat,sledovat co je v plence,včera kakal 2 krát a vychází to ven,bylo toho tam celkem dost,takové drobné kousky.
Takže čekám jak se to vivine :-?

• Citovat
  • Upravit
25182
14.7.10 18:59

Super že to jde ven.
A pokud to bylo ve skleničce, řešila bych to s prodejcem nebo výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
15.7.10 08:41

Ne,ne,ve skleničce to nebylo,mixovala sem uvařenou zeleninu a byli to určitě úlomky z toho nového mixeru.Dnes jsem už v kakání nic nenašla,jenomže stejně nepoznám jestli vyšlo ven všechno :-?

• Citovat
  • Upravit
25182
15.7.10 11:59

to nepoznáš, ale když pak bude kakat normálně a bude v pohodě, sázela bych na to, že je venku všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí