POMOC!!Nejde srazit horecka!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
13.11.09 14:52

mj. pokud má teplotu, tak jsem si Honzíka vzala s sebou do vany, a nasadila lehce vlažnou-teplou vodu a masirovala studené nohy. Potom celé telíčko, ale aby to nebylo nepříjmné. Seděl na mě, tak jsme se smačeli oba dva, ale měli jsme rohovku se sedátkem tak já moc ne. Nebo taky seděl na nočníku ve vaně. Já jsem ho lehce sprchovala.
Byla to krajní možnost, protože jsem byla se synem sama doma a ještě pátek, žádné hlídání a sirup na teplotu došel. Stejně jsem ho potom za 2hodinky musela obléknout a jít do lékárny :roll:
Ale zábal bych nedala ten je příliš drastický-dle mého. ani já bych ho nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.11.09 22:52

Ja jen k tem zabalum - kdykoli nasi piskoti meli horecky nad 39 na ktery nezabraly sirupy a cipky volala jsem k dr. nebo na pohotovost a vsude mi vzdycky jako prvni vec radili zabaly. A ja po zkusenostech musim rict, ze mi ani tak drasticky neprisly… trva to chvilku a detem se pak vzdycky aspon trochu ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
22.2.21 19:36

Obnovuji diskuzi. Kdy se jezdí s horečkama k doktorovi? Malá MS skoro rok s od neděle odpoledne kolem 38,5. Dostává panadol s nurofen, ale teď má po 4 hodinach od léku zase 38,5. Mám orvni dítě s moc nevim co mám dělat :/
Edit- kromě horečky ji nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.2.21 19:40

Ja jsem jezdila na pohotovost s dcerou když měla 39.5. Počkej do zítra, obvykle se kde k doktorce po 3 dnech. Hlavně hlídat pitný režim. Ať se malá rychle uzdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.2.21 19:43

Zkusila bych octové ponožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.2.21 19:45

Dobrý den, to by mohla byt sesta nemoc. Typické jsou teploty, které trvaji čtyři dny a nejde s nimi nic moc dělat. Pak najednou zmizí a objevi se vyrážka. Nam pomohlo stridat nurofen a panadol a take vlažné koupele. A vydržet, davat hodně pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
22.2.21 19:45

@skorotehotna když to ani přes noc neklesne, tak bych zítra už jela k doktorce. S 38,5 a nurofenem noc zvládne.

• Citovat
  • Upravit
2038
22.2.21 19:47

Tak u takhle malych deti se teplota srazi az od 38 st, takze to jeste neni tak strasny. Jeste bych počkala do zitra. Stridej nurofen a paralen po 4 hodinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.21 19:47

@skorotehotna namočit ponožky a dat na nozky. Klidně i celotelovy zabal, blázna sprcha…

• Citovat
  • Upravit
1804
22.2.21 19:53

Moc díky všem za rady. Tak ještě vydrzime. Naštěstí ji i pije dost, většinou je i vesela, jen taková trochu unavenejsi. Já pravé vůbec nevim, kdy mám chodit k doktorovi abych něco nezanedbala. Tak ještě zítra vydrzime a uvidíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
22.2.21 20:00

@skorotehotna kdyz nevis, zda uz jit nebo jeste nejit k lekari, tak mu zavolej :nevim: Take jsem po 4 dnech teploty u ditete volala lekarce a domluvily jsme se na postupu. Hlavu mi neutrhla ;)

Příspěvek upraven 22.02.21 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
22.2.21 20:04

Tak ha zrazam az pri 38,5 a vic pi 4 h je navrat na puvodny stav normalny. Stridam po 4h nurofen a paralen. A dr mu rikala, ze zrazit teplotu o 1 stupen, znamena zrazit. A moje starsi trpi ba vysoke horecky takze mava 39 a vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
22.2.21 20:05

@luci.no já jsem ji volala dneska rano a ona mi řekla, ze to je moje rozhodnuti zda přijít nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
22.2.21 20:10

@skorotehotna obecne, ak horecka neklesa po 3 dnoch, tak dr. V prvycb dnoch aj tak nezisti nic a doporuci to, co delas. A horecku fakt zbytecne nezrazej. Ma priste svoju funkci. Ak sa rada koupe, tak mozes zrazat teplotu aj tak. A teraz je nove doporuceni. ziadne vypotit, ale naopak lehke obleceni. dat dole ponozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
22.2.21 20:12
@skorotehotna píše:
@luci.no já jsem ji volala dneska rano a ona mi řekla, ze to je moje rozhodnuti zda přijít nebo ne :nevim:

Tvoje rozhodnuti to ve finale je, to ma pravdu. Ale nechapu, ze ti k tomu nic jineho nerekla :roll: Nejake doporuceni pridat mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí