pomoc,on se dusí!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.8.06 22:03

pomoc,on se dusí!

Prosím o radu pro mou kmarádku.Má 2.5letého syna.Má záchvaty vzteku a hysterie,ale to už se naučila zvládat,bohužel funguje jen studená sprcha.Horší jsou záchvaty,kdy přestává dýchat.Modrají mu rty a oči jdou v sloup.zažila jsem jen jeden a prý slabší záchvat,ale stačilo mi to a asi bych také ustoupila a dala mu co chce,jen aby se nadechl.Samozřejmě je rozmazlený.Doktoři říkají,že se nadechne,ale to čekání se nedá vydržet.Poradí někdo?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
24.8.06 22:10

No ja myslim, ze pokud uz to doslo tak daleko, tak je bych urcite kontaktovala detskeho psychologa. A dite se urcite nadechne, sice to cekani muze byt hrozne, ale jinak nez tim, ze rodice pevne dodrzi, co reknou, se to podle me spravit neda.
kamaradce hodne sil
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
24.8.06 22:17

Katko,
nejspíš se jedná o apnoické pauzy. Zkus na toto téma něco vyhledat. Už to tady párkrát proběhlo. Časem to přejde. Co se týče toho vztekání, opravdu musí být důslední, protože za pár let se jim to vrátí s úroky a už ho nezvládnou. Už teď je z něj asi malý tyran a vyděrač a na to platí jen pevná ruka a vůle. Jakékoliv ustupování a takovéto vycházení vstříc nic nevyřeší a jen to vše zhoršuje. Určitě bych zašla za tím psychologem, aby poradil co a jak.
Snad to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
24.8.06 23:06

Ahoj,
můj brácha měl také v dětství podobné nedýchací záchvaty při pláči, ať ze vzteku či jiného důvodu. Je to sice 20 let, měl je jen párkrát a brzy z toho vyrostl. Mamka dostala u dr. tyčinky se smradlavou vodičkou (čpavek či co) a při záchvatu jí rozlomila a dala mu „přičuchnout“. Zabralo to vždycky. Určitě bych to konzultovala s více dětskými dr. Vztekání, „rozmazlenost“ a další problémy se zvládnutelností klučíka jsou asi pro toho psychologa.
Tak hodně štěstí
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
25.8.06 07:24

Ahoj Katerino,

přikláním se k názorům holek, aby Tvoje kamarádka navštívila dětského psychologa. Může se stát, že něco zanedbá a bude to ještě horší.
Když jsem byla malá, tak jsem prý také byla dooost vzteklá… snad kluci nebudou po mě:-) - a vyřešil to děda, který mě „švihl“ proutkem… Dooost drastická metoda, ale prý jsem se od té doby nevztekala. Ale je to 27let!
Skutečně se přiláním k tomu lékaři. Ten určitě kamarádce poradí!!!

Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
25.8.06 08:11

Ahoj - to jsou apnoické pauzy (dítě se podle všeho nakonec vždy nadechne). Pomáhá fouknout do obličeje nebo polít sklenicí vody.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
25.8.06 08:16

Ahojky Katerino,

na tohle téma už jsem tu četla jednu diskusi a holky tam doporučovaly knížku Nejšťastnější batole v okolí. Tam jsou prý i návody, jak tyhle záchvaty zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí