POMOC!Vážná nemoc?

j-p
11770
24.10.17 17:53

@anotyn budeš těhotná :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259

Buď bych zkusila dietu a pokud by to nezabralo, tak k lékaři a nebo rovnou k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862

Třeba k praktickému lékaři?/ :nevim: Na dálku ti těžko někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
24.10.17 17:55

@anotyn Pokud jsi vyloučila těhotenství, tak bych se objednala na gastroenterologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.10.17 19:32

Jak dlouho to mas? Nesnedla jsi neco zkazeneho?

Tohle jsem mela, kdyz jsem v lete snedla zkazenej jogurt. Bricho nafoukly uz pod prsama, jak v 5m, bolelo, trvalo to 4 dny, netravilo mi.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
24.10.17 20:26

Kam? K lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
24.10.17 20:32

Počkej podívám se do věštecké koule a hned ti řeknu co ti je, doktor je zbytečnej tam nechoď bude tě chtít léčit a co potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.9.23 23:03

angina nebo?

Dobry den, od utery trpim na bolest v krku pri polykani.
Ve stredu jsem navstivil sveho doktora, bylo mi receno, ze se jedna o anginu a byly mi predepsany antibiotika (xorimax 500).
Od stredy se ale stav krku nelepsi, troufnu si rict, ze se kazdym dnem zhorsuje.
Od stredy se mi kazdou noc zvysuje teplota cca na 37.6.
Bolest v krku pri polykani, zvetsena leva uzlina, cepy pouze na leve mandli, zvysena teplota, antibiotika nezapiraji, do toho si strikam i sprej Jox, ten mi ale take nepomaha. A dneska (Patek) se mi objevujou „puchyre“ pred hnisem na mandli.
Co by to mohlo byt?
Anginy mivam 1-2× do roka, jsem ale zvykly, ze na druhy den uz mam od bolesti v krku klid. Tuhle nemoc ale prozivam uplne jinak, 3. den po uzivani antibiotik a stav se jen a jen zhorsuje. Pridavam ilustranci foto, na kterem je leva mandle zahnisana a pred ni zmineny „puchyr“, prava mandle je zvetsena ale pri polykani me boli jen mandle leva (obrazek je zrcadlove)
Dekuji moc za jakekoliv rady. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.9.23 09:28

@Marcel851 Prostě horší průběh angíny. Pokud se nezlepší stav ani po víkendu, tak znova k PL. Teplota 37,6 není žádná katastrofa a pro nemoc je teplota důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.10.23 08:46

@lleennttiillkkaa Tak jsem dostal dalsi ATB, stery z krku a pokud do stredy leky nezaberou, tak se pujde na vysetreni bud abscesu a nebo rakoviny krčních mandlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí