Dopolední kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.10.17 12:43

Dopolední kašel

Dobrý den, omluvte moji anonymitu, rodina mě má za hypochondra. :/ Prosím o radu a uklidnění. Už 10 dní kašlu, hlavně dopoledne, to je největší frekvence, ale jinak kašel trvá celý den. Odpol. už v menší intenzitě. Střídá se mi vlhký i suchý kašel, také takové hrčení při kašli. Jsem učitelka, tak jsem musela zůstat doma, protože učit se s kašlem fakt nedá. Nemám teploty, jen mě bolí po ránu v krku. U doktorky jsem byla. Mám zánět průdušek způsobený viry. Já mám ale hrozný strach, že mám třeba chronický zánět, protože se ho nemůžu vůbec zbavit. A ta dopolední frekvence je prý pro chronický typická. Bylo by to blbé vzhledem k mojí profesi. Nekouřím už 5 let, ale žiji ve městě. Já jen, prosím, o uklidnění, že i vy jste měli převážně dopolední kašel při normální akutní formě. Promiňte mi ten dotaz. Zní asi dost hystericky. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
24.10.17 13:11

O chronickém kašli bych uvažovala pokud budeš kašlat třeba měsíc. 10 dní je u zánětu průdušek prd.

jinak dopolední kašel asi svědčí o zahlenění, které se nahromadí v noci. takže se snažit odhlenit. v noci větrat, zvhčit vzduch. tymniánový krém na prsa, něco na zahlenění atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí