Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anny2148 píše:
Mě pomohl, den po termínu mi v poledne udělala mudr při kontrole důkladného Hamiltna a syn byl na světě v 19.30.Malém jsme to ani nestihli do porodnice.
Tak to ja uz asi nestihnu
. Ale rikam si, ze kdyz by mi to nezabralo, ze nebudu mit tak silne a jine poslicky, nez na ktere jsem zvykla. Akorat by se mohli zpravidelnit ![]()
@marka123
Tak Vy jste opravdu dukaz, ze je to u kazdeho cloveka i tehotenstvi proste individualni
. Moc dekuji
. Ja doufam, ze si to prtousek rozmysli a do nedele se vyklube sam ![]()
Moc Vam vsem dekuji za prispevky
. Zaver z toho samozrejme nedelam, protoze je to proste zena od zeny a tehotenstvi od tehotenstvi
, ale treba budu zrovna patrit k tem, kterym pomuze
.
Nepomohl a provedení bolelo hrozně, stejně jsem musela na vyvolání balonkem, který taky nezabral, tak tablety a nakonec oxytocin.. 38hodin
Ne nepomohl… dělala mi ho doktorka ve čtvrtek dopoledne a malý se narodil v noci z neděle na pondělí
vyzkoušela jsem vše možné a nemožné a nic, až když jsem se na to vykaslala, tak se malý uracil, byla jsem 40+6… držím palce ![]()
Pomohl,ale až za 48h. Den po provedení odešla hlenova zatka. Pak 3.den jsem nastoupila na vyvolání,ale naštěstí už se nemuselo vyvolávat. Začala jsem rodit sama ![]()
Taky jsem přelom 41/42 tyden… jeden mi delali v sobotu, druhy vcera. Krome celodenního spineni a fakt velky bolesti bricha zadnej efekt. V pondeli jdu na vyvolání
A to jsem se po tom vcerejsim fakt modlila ![]()
@lachtanice86 balonkem? Bolelo to hodne? Ja nemuzu ty tablety, takze me v pondeli ceka prave ten balonek a mozna pichnuti vody, ze i to by mohlo spustit porod, ale spis mam strach z toho balonku. Rodila jsi v Praze?
@Betyssek píše:
Taky jsem přelom 41/42 tyden… jeden mi delali v sobotu, druhy vcera. Krome celodenního spineni a fakt velky bolesti bricha zadnej efekt. V pondeli jdu na vyvoláníA to jsem se po tom vcerejsim fakt modlila
U me zatim take nic
. Vecer uz se nepravidelni poslicci zpravidelnili, ale bolest byla porad stejna a po 40minutach jsem usnula
. A taky jsem se modlila
. Uvidime, jestli jeste dnes nebude nejaky pokrok ![]()
Ja pri nejhorsim v nedeli na vyvolani. Tak ti budu drzet pesti ![]()
@iamlenka píše:
Pomohl,ale až za 48h. Den po provedení odešla hlenova zatka. Pak 3.den jsem nastoupila na vyvolání,ale naštěstí už se nemuselo vyvolávat. Začala jsem rodit sama
Tak treba to u me bude podobne
.
Zatim take nezabralo, krom brutalnich poslu a spineni. V nedeli mam nastup do nemocnice, tak treba to pujde i bez vyvolani ![]()
@Betyssek nene bylo to v HK. Balónek nebolel jen to bylo hodně nepříjemný. Tlacilo to. A pichli mi i vodu.
@lachtanice86 prosim te a to tu vodu pichli brzy po zavedení balonku, nebo se cekalo nejak dlouho? Dalo se to teda v pohode zvladnout jo, tahle metoda ![]()
@Betyssek balónek mi zavedli kolem 17hodiny. Vyndali ho kolem 5 ráno. Balónek pomohl na 5cm s tim ze na 1cm jsem byla při zavádění. Vodu pichli až druhý den v 7 ráno. Vydržet se to dalo.