Pomohl Hamiltonův hmat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
28.2.19 20:45

@lljubanka
Tak to by se mi libilo :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.2.19 20:47
@Anny2148 píše:
Mě pomohl, den po termínu mi v poledne udělala mudr při kontrole důkladného Hamiltna a syn byl na světě v 19.30. :) Malém jsme to ani nestihli do porodnice.

Tak to ja uz asi nestihnu :lol: . Ale rikam si, ze kdyz by mi to nezabralo, ze nebudu mit tak silne a jine poslicky, nez na ktere jsem zvykla. Akorat by se mohli zpravidelnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.2.19 20:49

@marka123
Tak Vy jste opravdu dukaz, ze je to u kazdeho cloveka i tehotenstvi proste individualni :lol: . Moc dekuji ;) . Ja doufam, ze si to prtousek rozmysli a do nedele se vyklube sam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.2.19 20:52

Moc Vam vsem dekuji za prispevky ;) . Zaver z toho samozrejme nedelam, protoze je to proste zena od zeny a tehotenstvi od tehotenstvi :D , ale treba budu zrovna patrit k tem, kterym pomuze ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.2.19 20:53

Nepomohl a provedení bolelo hrozně, stejně jsem musela na vyvolání balonkem, který taky nezabral, tak tablety a nakonec oxytocin.. 38hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.2.19 20:59

Ne nepomohl… dělala mi ho doktorka ve čtvrtek dopoledne a malý se narodil v noci z neděle na pondělí :) vyzkoušela jsem vše možné a nemožné a nic, až když jsem se na to vykaslala, tak se malý uracil, byla jsem 40+6… držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.2.19 21:20

Pomohl,ale až za 48h. Den po provedení odešla hlenova zatka. Pak 3.den jsem nastoupila na vyvolání,ale naštěstí už se nemuselo vyvolávat. Začala jsem rodit sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.2.19 23:18

3× dělaný (různými lékaři) a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.3.19 05:53

Taky jsem přelom 41/42 tyden… jeden mi delali v sobotu, druhy vcera. Krome celodenního spineni a fakt velky bolesti bricha zadnej efekt. V pondeli jdu na vyvolání :nevim: A to jsem se po tom vcerejsim fakt modlila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.3.19 05:55

@lachtanice86 balonkem? Bolelo to hodne? Ja nemuzu ty tablety, takze me v pondeli ceka prave ten balonek a mozna pichnuti vody, ze i to by mohlo spustit porod, ale spis mam strach z toho balonku. Rodila jsi v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.3.19 10:59
@Betyssek píše:
Taky jsem přelom 41/42 tyden… jeden mi delali v sobotu, druhy vcera. Krome celodenního spineni a fakt velky bolesti bricha zadnej efekt. V pondeli jdu na vyvolání :nevim: A to jsem se po tom vcerejsim fakt modlila :mrgreen:

U me zatim take nic :roll: :lol: . Vecer uz se nepravidelni poslicci zpravidelnili, ale bolest byla porad stejna a po 40minutach jsem usnula :lol: . A taky jsem se modlila :lol: . Uvidime, jestli jeste dnes nebude nejaky pokrok :lol:
Ja pri nejhorsim v nedeli na vyvolani. Tak ti budu drzet pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.3.19 11:01
@iamlenka píše:
Pomohl,ale až za 48h. Den po provedení odešla hlenova zatka. Pak 3.den jsem nastoupila na vyvolání,ale naštěstí už se nemuselo vyvolávat. Začala jsem rodit sama :)

Tak treba to u me bude podobne :lol: .
Zatim take nezabralo, krom brutalnich poslu a spineni. V nedeli mam nastup do nemocnice, tak treba to pujde i bez vyvolani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.3.19 11:33

@Betyssek nene bylo to v HK. Balónek nebolel jen to bylo hodně nepříjemný. Tlacilo to. A pichli mi i vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.3.19 11:35

@lachtanice86 prosim te a to tu vodu pichli brzy po zavedení balonku, nebo se cekalo nejak dlouho? Dalo se to teda v pohode zvladnout jo, tahle metoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.3.19 12:23

@Betyssek balónek mi zavedli kolem 17hodiny. Vyndali ho kolem 5 ráno. Balónek pomohl na 5cm s tim ze na 1cm jsem byla při zavádění. Vodu pichli až druhý den v 7 ráno. Vydržet se to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí