TP přelom říjen/listopad 2019

905
28.2.19 09:44

Ahoj, mne to zatim dle kalkulacky vychazi na 27.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
28.2.19 10:15

ahoj, já jsem 5+1 a vychází mi to na 31.10. Taky první. Na první UZ jdu v pondělí. To čekání je hrozný, ale zase si říkám „užívej si to, trvá to krátce“ (dítě se narodí a už bude napořád, žejo..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.2.19 10:30

Ahoj, já bych dnes měla být 5+0 a na poprvé jdu k doktorce příští pátek.
TP mi vychází 31.10., ale težko říct, jeslti jsem neměla ovulaci později, takže to tipuji spíš na ten začátek listopadu. Taky moje první těhotenství :dance:

O víkendu jsem si prošla nevolnostma, bolestí hlavy a břicha, zvýšenou teplotou a málem jsem se pozvracela při pohledu na to, jak přítel vykoštuje kuře :lol: Začátek týdne nebyl nic moc, ale poslední dva dny už se cítím celkem dobře, jen mě k večeru pobolívá to břicho, jinak se cítím celkem fajn.

@Simaten
To jdeš teda celkem pozdě, už těch 12 dní čekání jsou pro mě muka, pozitivní test jsem měla teprve v pondělí, ale už o víkendu jsem si říkala, že se něco děje, když se mi MS nedostavila už 5. den oproti normálu. Víceméně haluzově jsem se objednala k doktorce minulý týden, aniž bych něco tušila a sestra mi vybrala sama tenhle termín, takže mi to pěkně vyjde na 6+1 a už by snad mohlo být vidět i to srdíčko :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
28.2.19 11:49

Ja mam ovulaci dost brzy, mela jsem ji uz 4.2. tak asi proto mi vycházi tak brzo termin. :) jinak ja uz taky na sobe neco pocituji, mam casto takovy návaly horka a busi mi srdce a žaludek mam jak na vodě…a za chvilku zas nic. :lol: hlavne se porad modlim, aby to dobre dopadlo. Do 27. je fakt jeste daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.2.19 11:58

Vidím že to máme stejné :wink:.. Podle kalkulacky TP 29.10. A k mudr.jdu ve středu a strašně se to vleče 😒 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.2.19 12:10

Ahoj tak já jdu ,už na genetika 13.3 a to budu 10 tt.A čekáme 5 tě děťátko,ale i tak se to vleče.Neni nad to vidět trochu smouhy a srdíčko. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.2.19 13:00

Ahojky
minulý týden jsem si dělala těhotenské testy a vyšli pozitivně a teť v pondělí mě to potvrdil i gynekolog, že jsem těhotná.
Jsem teprve v začátcích, ještě nebyl vidět tlukot srdce.
Příští týden ve čtvrtek mám přijít zase a už by na ultrazvuku mělo jít vidět srdíčko:-)
Nemůžu se dočkat:-)
Doma už mám kluka 11 let a dcerku 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
28.2.19 14:29

Ahoj holky, kdyztak jsem zalozila soukromou skupinu, muzete se pridat, najdete ji ve skupinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
28.2.19 14:37

Zdravím, taky se k vám přidávám. Podle kalkulačky jsem 5+2. Včera jsem byla na kontrole, a nebylo skoro nic vidět. Tak mi brali krev a z krve potvrdili těhotenství, kdy není jisté jestli to odpovídá danému týdnu… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
28.2.19 16:40

já pořád žádné příznaky, kromě bolavých prsou nemám. Nechci si nic moc plánovat, protože nevím, kdy to na mě přijde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
28.2.19 17:08

tak mě taky prsa poblívají, motá se mi hlava, mám pocit na zvracení často, a mám pocit že musím neustále na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.2.19 17:48

Ja teda zatim zadne tehotenske priznaky nepocituju. Jen se mi trosku zvetsila prsa, a to mi teda nevadi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.3.19 09:17

Já už mám teda snad všechny, krom zvracení :poblion:
Dneska už mě začaly bolet i prsa a čárky na testu už mám taky pěkně silné, přesně za týden touhle dobou budu konečně na UTZ, huraaa :dance:

Já si snad budu přelepovat nálepky jak Lucie, postrach ulice, když odpočítávala, kdy už půjde do školy (a taky jsem Lucie) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.3.19 16:13

Ahoj :) já jsem sice ve skupině TP říjen, ale mám ho až 26.10 (ale měla jsem nepravidelnou menstruaci, takže to bude určitě ještě později :D). Tam už mají všichni skoro kontroly zasebou a já jsem nervni, ze mám první 11.3 ☺️️ Tak aspoň v tom nebudu tady sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.3.19 17:03

Já sice mám, už první genetiku 13.3.Ale tak se to vleče to budu 10 tt.A pořád nemůžu uvěřit, že tam je jeden prdola,protoze mám pupik jak v 5 mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí