Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, já jsem 5+1 a vychází mi to na 31.10. Taky první. Na první UZ jdu v pondělí. To čekání je hrozný, ale zase si říkám „užívej si to, trvá to krátce“ (dítě se narodí a už bude napořád, žejo..)
Ahoj, já bych dnes měla být 5+0 a na poprvé jdu k doktorce příští pátek.
TP mi vychází 31.10., ale težko říct, jeslti jsem neměla ovulaci později, takže to tipuji spíš na ten začátek listopadu. Taky moje první těhotenství ![]()
O víkendu jsem si prošla nevolnostma, bolestí hlavy a břicha, zvýšenou teplotou a málem jsem se pozvracela při pohledu na to, jak přítel vykoštuje kuře
Začátek týdne nebyl nic moc, ale poslední dva dny už se cítím celkem dobře, jen mě k večeru pobolívá to břicho, jinak se cítím celkem fajn.
@Simaten
To jdeš teda celkem pozdě, už těch 12 dní čekání jsou pro mě muka, pozitivní test jsem měla teprve v pondělí, ale už o víkendu jsem si říkala, že se něco děje, když se mi MS nedostavila už 5. den oproti normálu. Víceméně haluzově jsem se objednala k doktorce minulý týden, aniž bych něco tušila a sestra mi vybrala sama tenhle termín, takže mi to pěkně vyjde na 6+1 a už by snad mohlo být vidět i to srdíčko
![]()
Ja mam ovulaci dost brzy, mela jsem ji uz 4.2. tak asi proto mi vycházi tak brzo termin.
jinak ja uz taky na sobe neco pocituji, mam casto takovy návaly horka a busi mi srdce a žaludek mam jak na vodě…a za chvilku zas nic.
hlavne se porad modlim, aby to dobre dopadlo. Do 27. je fakt jeste daleko ![]()
Vidím že to máme stejné
.. Podle kalkulacky TP 29.10. A k mudr.jdu ve středu a strašně se to vleče 😒 😒
Ahoj tak já jdu ,už na genetika 13.3 a to budu 10 tt.A čekáme 5 tě děťátko,ale i tak se to vleče.Neni nad to vidět trochu smouhy a srdíčko. ![]()
Ahojky
minulý týden jsem si dělala těhotenské testy a vyšli pozitivně a teť v pondělí mě to potvrdil i gynekolog, že jsem těhotná.
Jsem teprve v začátcích, ještě nebyl vidět tlukot srdce.
Příští týden ve čtvrtek mám přijít zase a už by na ultrazvuku mělo jít vidět srdíčko:-)
Nemůžu se dočkat:-)
Doma už mám kluka 11 let a dcerku 4 roky
Ahoj holky, kdyztak jsem zalozila soukromou skupinu, muzete se pridat, najdete ji ve skupinach.
Zdravím, taky se k vám přidávám. Podle kalkulačky jsem 5+2. Včera jsem byla na kontrole, a nebylo skoro nic vidět. Tak mi brali krev a z krve potvrdili těhotenství, kdy není jisté jestli to odpovídá danému týdnu…
![]()
já pořád žádné příznaky, kromě bolavých prsou nemám. Nechci si nic moc plánovat, protože nevím, kdy to na mě přijde ![]()
tak mě taky prsa poblívají, motá se mi hlava, mám pocit na zvracení často, a mám pocit že musím neustále na wc.
Ja teda zatim zadne tehotenske priznaky nepocituju. Jen se mi trosku zvetsila prsa, a to mi teda nevadi 😊
Já už mám teda snad všechny, krom zvracení ![]()
Dneska už mě začaly bolet i prsa a čárky na testu už mám taky pěkně silné, přesně za týden touhle dobou budu konečně na UTZ, huraaa ![]()
Já si snad budu přelepovat nálepky jak Lucie, postrach ulice, když odpočítávala, kdy už půjde do školy (a taky jsem Lucie) ![]()
Ahoj
já jsem sice ve skupině TP říjen, ale mám ho až 26.10 (ale měla jsem nepravidelnou menstruaci, takže to bude určitě ještě později
). Tam už mají všichni skoro kontroly zasebou a já jsem nervni, ze mám první 11.3 ☺️️ Tak aspoň v tom nebudu tady sama.
Já sice mám, už první genetiku 13.3.Ale tak se to vleče to budu 10 tt.A pořád nemůžu uvěřit, že tam je jeden prdola,protoze mám pupik jak v 5 mesici