Pomohl Hamiltonův hmat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35876
27.11.19 23:02

Ségra si ho nechala udělat, u toho ji rovnou praskla voda, měla streptokoka takže si ji tam uz nechali. Kontrakce žádný, tak ji dali něco na rozjetí to jí zase začali moc častý a silný a nakonec to skončilo akutním císařem. Švagrová mi zase říkala že ji ho udělali bez varování, že se málem po…bolestí, ale druhý den začala rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
27.11.19 23:05

@Dandie22 Mám ho za sebou přesně před 3 týdny. Byla jsem 39+5. V poradne otevřená na 2cm a porodní cesty připravené. Tak mi ho nabídli a já souhlasila. Bylo mi to nepříjemné a celý den mě pak bolel podbrisek. Odpoledne jsem si dala procházku,.teplou vanu a sex. K večeru bolesti přešly a do rána už nic. Druhý den mi dopoledne odešla zatka a po obědě praskla voda. Porodila jsem další den 40+0 :mrgreen: doprovod jsem na to neměla,. Byla jsem autem a v pohodě. Měli by ho dělat jen když jsou cesty už připravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
27.11.19 23:14

Me udelal 2×, rekl, ze mi pomuze, abych nerodila obrika, taky se nic nedelo. Prvni v 38+4, to odesla zatka, a druhy ve 39+4 a v noci jsme jeli. Ani me to moc nebolelo, odesla jsem po svých. Strasne ti drzim palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10680
27.11.19 23:18

Ja na tom byla podle utz 39+3, (podle ms 40+0), měla jsem cukrovku a nechtěli mě nechat prenaset. Asi tomu ani neříkali Hamilton, jen že, zkusím tomu trochu pomoct', mě to nijak nebolelo, jen trošku nepříjemný, jak gynekologický vyšetření od trochu drsnějšího doktora. Byla jsem sama a autem, cestou domů jsem teda cítila drobný bolesti, odpoledne trochu sílily, ale furt slabé, nakonec jsme jeli do porodnice o půlnoci a malá se ve čtyři ráno narodila, porod krásnej, bez poranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.11.19 23:39

Mně ho paní doktorka udělala na prohlídce 40+3, při vyšetření se mě zeptala, jestli bych s tím hmatem souhlasila. Nebylo to nic bolestivého, trochu nepříjemné ano, ale bolestivé ne. Do půl hodiny začaly kontrakce, ještě jsem ani z areálu nemocnice neodjela a už jsem tam zůstala, za další 2 hodiny byla dcerka na světě. :D Takže doporučuji, brát si tašku do porodnice s sebou. A potom jsou ženy, kterým ani ten hmat nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
27.11.19 23:43

Nevím jestli u mě pomohl, ale možná ano. Udělali mi ho dva dny před plánovaným vyvolavanim (40+5 se narodil syn). Nebolelo to, jen to bylo nepříjemné. Ten den jsem měla slabé jako menstruační bolesti a odešla mi hlenová zátka. Den po se nic nedělo a dva dny po HM jsem nastoupila na vyvolání a na příjmu mi řekla paní doktorka, že se vyvolavat nebude, že jsem na 4 cm a pustili mi vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.11.19 23:49

Ja na nem byla dvakrat, jednou 40+1, to se nic nedelo a pak 40+3 v sest vecer. Doktorka ho navrhovala uz v 39tt, to jsem jeste nechtela. V obou pripadech neprijemne, ale nebolelo to, spis tlacilo a jen lehce jsem pak zaspinila. Sla jsem domu z porodnice pesky do kopce (15 minut) s uz dost bolavym břichem, doma klasicke menstruacni bolesti (to jsem mela uz drive jako poslicky). Pak jsem si vlezla do vany, v 22h jsme jeli do porodnice s kontrakcemi po dvou minutach (do te doby jsem si nebyla jista jestli to jsou kontrakce;). Malej se narodil ve tri. Mela jsem ale zkazenou plodovou vodu a zanet placenty a malej se pridusil. Kdo vi, jestli to nebylo z toho hamiltona (behem tehotenstvi jsem mela e-coli, i kdyz v poslednim steru nebyl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
27.11.19 23:57

Podle mě to opravdu cenu jen pokud jsou už porodní cesty „připraveny“. Mě pomohl 2×..nepříjemné ale dalo se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.11.19 00:19

Vesměs se dělá jen pokud už se něco málo děje v porodních cestách aby se tomu trochu pomohlo, jinak to nemá efekt. Mě ho dělali proto, že čím menší dítě, tím větší šance na přirozený porod (mám vadu dělohy). Hnusně to bolelo, ale odešla jsem po svých pro tašku s věcma na parkoviště a pak na gyn oddělení, druhý den chvíli po obědě jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.11.19 00:46

Me ho delali ve 40+0 na mou zadost s tim, ze uz mi dve predchozi kontroly rikali, ze „uz se to pomalu chysta“ a ja to chtela trochu popohnat. Zabralo to hned, uz z nemocnice jsem odchazela se slabymi nepravidelnymi stahy, za dve hodiny me uz muz privezl s taskou na prijem a za dalsi hodinu a crvrt byl syn na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
28.11.19 08:53

Dělala mi ho doktorka v poradně, nic mi neřekla. Bylo to jen pěkně hnusný vyšetření. Hned mi začaly bolesti a rozjelo mi to porod. Ale dělala mi ho protože jsem byla hezky připravená na porod.

• Citovat
  • Upravit
557
28.11.19 11:19

Holky tak mám 40+6 a prvního Hamiltona za sebou, snad posledního. Ani to tak moc nebolelo a nekrvacim, primářka byla moc šetrná tak držte palce ať se to konečně rozjede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
28.11.19 11:40

Mně ho udělali, ale byla už jsem hospitalizovaná v nemocnici. Bylo to trošku nepříjemné, ale rychlé… Porodila jsem do 24 hodin (ale je to už 17 let, netuším, jestli se tato praktika ještě používá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.11.19 20:15

@Dandie22 Tak potom dej vědět, třeba i zpětně, jestli se něco rozjelo nebo ne. Držím palce, hlavně aby byl porod rychlý a snesitelný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.11.19 20:18

Mne teda pomohl hodne 😂 už mi vyhrožovala doktorka vyvolavanim. (Byl pátek)doktorka mi udělala ten hmat a Řekla ze kdyz do neděle malá nepůjde sama tak v pondělí nastupuji na vyvolavacku. Malá se rozhodla v neděli v 6 večer, ze teda jako půjde no 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí