Pomohl Vám některé Kontryhel?

451
10.1.07 15:31

Pomohl Vám některé Kontryhel?

Krásný den. Zajímalo by mě , jestli některé z Vás pomohl Kontryhel ať na otěhotnění nebo na záněty.Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
10.1.07 16:08

ahojky tak ja kontryhel pila po potratu a pomohl mi pri bolestive menstruaci a jestly jsem diky nemu i otehotnela znovu nevim,ale tehu jsem ,ale pila jsem i caj na plodnost,takze tezko rict😉 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
11.1.07 09:16

Jo, pomohl. Po odstavení se mi trochu rozhodily hormony, měla jsem pocit, že mi vaječníky vyskočí z břicha. Ne že by bolely, ale byl to velmi nepříjemný pocit. Kontryhel v druhé polovině cyklu (tam to bylo vždy aktuální, první polovina vždy ok) evidentně pomáhal. Čtvrtý měsíc jsem chtěla přidat maliník v první polovině cyklu, abych snáze otěhotněla. K jeho použití už nedošlo, stačil kontryhel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.07 10:27

Ahojky :D Kde se dá sehnat kontryhel? V lékárně? Mám podobný problém … už pár dní mám divný tlak v břiše.

• Citovat
  • Upravit
451
11.1.07 16:22

Holky díky za odpovědi. My se snažíme o mimi asi půl roku… do té doby jsem měla MS jak hodinky, ale od snažení je to divné , ale mám to celé rozházené a k tomu se mi přidalo ještě ovulační krvácení a bolest břicha. Tak si hned půjdu udělat čajík :D . Jinak Kontryhel určitě zakoupíš v lékárně a nebo v obchodě s bylinkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.1.07 19:47

Ahojte,

tak piju kontryhel „už“ třetí večer a nevím, jestli to je psychické nebo ne, ale každý den jdu hezky na záchod, což u mě nebývá normální. Četla jsem na sáčku, že působí pozitivně na metabolismus ženy a že je vhodný v pbdobí klimakteria (asi vyrovnává hormony, blbé tlaky a tak?), tak jsem na to zvědavá…

Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.1.12 18:15

Ahojda,
mě kontryhel pomohl v tom, že jsem neměla tak hrozný PMS a MS proběhla tak nějak více v pohodě. Bohužel mi asi (nejspíše to byl on) šoupnul ovu o pár dnů dozadu, tak jsem ho přestala pít, protože už tak mám pozdní ovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí