Slábá čárka na testu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4610
7.1.07 08:19

Slábá čárka na testu

Užse vám stalo že jste měli slabou čárku na testu a podruhé nic?
Já jsem včera testla a čárka sice slaba ale byla a dneska ráno nic ani náznak ,nevíte jestli může být i test falešně pozitivní.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
7.1.07 08:34

Satlo a rozhodně není ojedinělý, že by jednou čárka byla a podruhé ne, prostě možná jsi před testem víc pila, měla jsi víc neředěnou moč…
Udělej si další test znovu, já falešnou pozitivitu nezažila, i když pár holek už ano, ale je to rozhodně míň časté než to co jsem popsala. Počkej ze 2dny a testni znovu. Držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.1.07 08:40

Moc děkuji kéž by jsi měla pravdu, já jsem totiž před půl rokem přišla o mimi a ted nám dovolil dr se snažit znova. Tak mooooc bych si to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
7.1.07 08:48

Jani,taky radím pár dní vyčkat,četla jsem že falešně pozitivní testy bývají málokdy ale občas se to stává(vlivem některých léků atd.)spíše prý bývá test falešně negativní,to je častější.

Tak držím palec a dej vědět jak to dopadlo,papa

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.1.07 09:19

Ahoj,

já jsem několikrát měla falešně pozitivní test, ale ta druhá čárka na něm byla opravdu slaboučká. A když jsem byla opravdu těhotná tak byla taky slabší, ale ne tak jako když jsem těhu nebyla.

Přeji ať to dobře dopadne a jsi těhotná:-)

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.1.07 09:20

Ahoj,

já jsem několikrát měla falešně pozitivní test, ale ta druhá čárka na něm byla opravdu slaboučká. A když jsem byla opravdu těhotná tak byla taky slabší, ale ne tak jako když jsem těhu nebyla.

Přeji ať to dobře dopadne a jsi těhotná:-)

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.1.07 11:54

ahoj,

já když sem byla těhotná, tak sem měla tak slabou druhou čárku na testu, že sem to vyhodnotila jako negativní. Pak sem zašla na gyndu, protože mně nebylo dobře, doktorka řekla ať počůrám testík, a tam se ukázala tak slaboučká čárka, že sama bych to vyhodnotila znovu jako negativní, nicméně doktorka věděla svoje :lol:

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
12.1.07 12:05

Slaba carka

AHoj stalo zrovna tenhle mesic. Menzes byla kratsi, prvni test slaba druha a dalsi den negativni. Dnes mi Dr, rekl ze tehotna nejsem a cele to mohlo byt neprobehnutou ovulaci. Bolelo me totiz i bricho vlevo dole. Takze odted beru v potaz pouze testy co maji stejne silne cary. Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65268
12.1.07 17:20
jana79 píše:
Moc děkuji kéž by jsi měla pravdu, já jsem totiž před půl rokem přišla o mimi a ted nám dovolil dr se snažit znova. Tak mooooc bych si to přála.

Ahoj jani,koukam že jsi z čl.mužu se zeptat ke kterému doktorovi tam chodíš?Ja jsem z Mimone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.1.07 20:29

:D :D ahojky , tak já při druhém těhu měla taky slaboulinkou čárku, sotva viditelnou a byla jsem těhu. Měla jsem ji tenkou i u Dr. a přitom na poševním ultrazvuku už to poznala …
Kamarádka mi taky předtím poradila, ať použitý test vložím zpět do toho obalu a mrknu za chvíli a ta čárka tam pořád byla. Taky zkus pořádně mrknout „na šířku testu“ (jako bys počítala vrstvy toho papíru ) a tam to taky víc uvidíš.

Přeji hodně štěstí I.

• Citovat
  • Upravit
4610
13.1.07 08:43

Ahoj holky tak bohužel to nedopadlo , sice čárka byla a třikrát ale MS stejně dorazila takže nic, jinak Petro já chodím v české lípě k dr. Farkašovi Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65268
13.1.07 14:59
jana79 píše:
Ahoj holky tak bohužel to nedopadlo , sice čárka byla a třikrát ale MS stejně dorazila takže nic, jinak Petro já chodím v české lípě k dr. Farkašovi Jana

Ahoj Jani,to je škoda,že jsi to dostala.Ale příště to vyjde,neboj.Farkaš je prý dobry.Já jezdím do Lípy k dr.Branžovské.Tady v mimoni jsem nebyla spokojená a tam je ted o moc lepší přístup.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
13.1.07 16:31

to bud ráda Brandžovská je suprová dr, okorát mě štve že Farkaš moc nehlídá na ultrazvuk 3 krát za celé těhotenství a srdíčko ani neslyšíš protože používá takový dřevěný nevim co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.07 17:56
jana79 píše:
to bud ráda Brandžovská je suprová dr, okorát mě štve že Farkaš moc nehlídá na ultrazvuk 3 krát za celé těhotenství a srdíčko ani neslyšíš protože používá takový dřevěný nevim co.

Jo doufám,že mi pomuže,jsem snažilka 16 měsícu.Děti ještě nemám,takže s ultrazvukem během těhu nemám žádné zkušenosti.Petra.

• Citovat
  • Upravit
9578
13.1.07 20:27

A MS si dostala i stejně silnou, jako obvykle? Moje sestra něla jeden test pozitivní, dva negativní, MS měla do třetího měsíce, jen o trochu slabší a jak zjistili, že je těhotnáve třetim měsíci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí