Slábá čárka na testu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
13.1.07 21:49

Ahoj holky, já když jsem otěhotněla, tak jsem dostala o 2 dny dřív měsíčky. Říkala jsem manželovi, že je to v háji, těhotná zase nejsem. Byla to tmavěhnědá krev a pár dnů jsem jen špinila, bylo mi to divné, tak jsem si udělala test a měla 2 čárky. Ta druhá byla sice moc slabá, ale byla. Pak jsem si dělala po dva dny ještě testy a čárky byly čím dál silnější. A pak se nám narodila Terezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
14.1.07 08:12

No Ms bych řekla že byla stejně silná, jen mě mate že jsem ještě den před tím měla na testu // a tu druhou už i silnější. Taky mi poradili abych si skusila testnout po ms , no možná to zkusím už mi bude dneska nebo zítra končit.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
14.1.07 11:36
jana79 píše:
No Ms bych řekla že byla stejně silná, jen mě mate že jsem ještě den před tím měla na testu // a tu druhou už i silnější. Taky mi poradili abych si skusila testnout po ms , no možná to zkusím už mi bude dneska nebo zítra končit.Jana

Jani bdu ti držet palce at to vyjde a jsi těhule. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.1.07 13:27

Ahoj holky, dnes jsem se taky testovala a podobně jako Jana taky slabá čárka na testu , ale hodně slabá dá se říci neviditelná, tak jsem zvědavá , co z toho bude. Máte některá zkušenosti s BEST 2 , že by byl falešně pozitivní? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.1.07 13:33
hanuless píše:
Ahoj holky, dnes jsem se taky testovala a podobně jako Jana taky slabá čárka na testu , ale hodně slabá dá se říci neviditelná, tak jsem zvědavá , co z toho bude. Máte některá zkušenosti s BEST 2 , že by byl falešně pozitivní? Díky

JA mam s BEST 2 zkusenosti

Poprve mi ukazal // kdyz jsem cekala Jendu
pak // kdz jsem byla tehotna, ale v 5tt potrat, opozdena MS
No a jeste asi 2× mi ukazal //, ale hodne slabou, skoro neviditelnou........a nic.......rekla bych asi cysta, nebo brzky potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.1.07 13:40

Tak to máš podobné jako já…takže se raději radovat nebudu. Přejdu raději na jinou značku. Jak dlouho se snažíte Katko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
16.1.07 14:36

Slaba carka

taky jsem mela falesne pozitivni s Bestem :( nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.9.14 11:53

Ahoj holky, jsem tu nová a mám hned dotaz :-) Jsem 13. den po ET, dnes ráno jsem dělala testík a po 5min, i teď je druhá čárka hodně slabá, ale je tam. Objevila se ale po více jak 5min…je možné, že se nám zadařilo? zítra jdu na krev, ale jsem prostě zvědavá. Jinak mám příznaky typu žíly na prsou, divná chuť v puse, v noci nespím, je mi poslední dny celodenně na zvracení…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.10.14 08:17

Ahoj Kačko, zajímá mě jestli jsi těhotná nebo ne. Mám ten samej problém mám dvě čárky po uplynutí doby. jsem 9 den p ET. dík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.10.14 08:24

Ahoj, byla jsem těhotná, o miminko jsme přišli, přestalo se vyvíjet a v út jsem byla na revyzi…:-( Čárky prý tam budou vždy pokud bude hcg na 30 jednotek, záleží jak hcg roste, mě skoro nestoupalo a pak dokonce klesalo…v 6tt nebylo nic na UZ vidět a hcg jen 150 takže jsem věděla, že je to špatný. U Tebe to může být ale jinak, záleží na hdnotě hcg, držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
4.10.14 08:31

Tak to je mi strašně líto. Určitě se to povede příště :) Já měla včera slabou čárku a ted koukám na dnešní test a nic :( Tak snad také příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.10.14 08:44

Je to těžké, já vím jak ti je, pročítala jsem x diskuzí, pořád chtěla slyšet, že to bude dobrý apod. Nezbývá nic jiného než čekat a nechat to plynout, člověk s tím stejně nic neudělá. Snaž se na to nemyslet, vím, že je to těžké, ale nervování nepomůže :-( Drž se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.10.14 22:09

@kacenka3681 A tobě se zadařilo? Já jsem to dostala :( tak příště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.10.14 10:38

@Jiřina3 Bohužel také ne, v 6. týdnu jsem potratila, přestalo se vyvíjet, pak přišla menses, ale musela jsem na kyretáž, hrozný bolesti jsem měla. Teď mám 6ti nedělí. Další pokus až za 4 měsíce :-( Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.18 23:19

Jsem těhotná?

Udělala jsem si jeden test a vyšla mi slabá čárka můžu být těhotná příznaky nemám ale měla jsem v týden ovu 2× nechráněný sex s pritelem. Bolí mě prsa a z ořechů které jsem normálně jedla se mi dělá zle. Dokonce chodím i častěji na záchod můžu být v tom? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky