Dítě piští

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3079
22.5.17 18:59
@fragollinna píše:
@Terezxx já to s tím normální myslela tak, že jsem nikdy neslyšela, že by miminka takto pištěla :lol: proto jsem položila tu otázku jestli to je normální, jestli jí třeba něco nebolí?
když se jí kouknu na dáseň, tak jakoby zepředu v dásni (ne svrchu na dásni) má jasně viditelné zuby, tak já teda nevím, jestli jí nebolí třeba zoubky :nevim: ale když jí přejedu shora po dásni, tak nic necítím, nějaké hrbolky nebo tak něco.

A ona piští nespokojeně? Já si vždycky zubů všimla až když byla vidět pod dásní bílá tečka. Syn takhle pokřikoval právě z radosti. Zuby to být mohou, jestli má nateklé dásně, je podrážděnější, hůř spí, hůř jí. Synkovi už naštěstí rostou špičáky, pak ještě stoličky a máme vyhráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
22.5.17 20:24

@Terezxx chvilku nespokojeně, že chce abych si jí všímala a pak radostí :-). nateklé dásně nemá, spí dobře, hůř jí, je taková bez chuti + ty viditelné zuby zepředu v dásni. Nehlásí se vůbec o jídlo a když už si řeknu, že je to dost dlouhá pauza (třeba 4,5 hodiny) a jdu jí nakrmit, tak se většinou tváří, jestli to myslím vážně (je na UM). Ale jako je velká, prospívá dobře, takže v tomto jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
22.5.17 20:42
@fragollinna píše:
@Terezxx chvilku nespokojeně, že chce abych si jí všímala a pak radostí :-). nateklé dásně nemá, spí dobře, hůř jí, je taková bez chuti + ty viditelné zuby zepředu v dásni. Nehlásí se vůbec o jídlo a když už si řeknu, že je to dost dlouhá pauza (třeba 4,5 hodiny) a jdu jí nakrmit, tak se většinou tváří, jestli to myslím vážně (je na UM). Ale jako je velká, prospívá dobře, takže v tomto jsem v pohodě.

To mě se o jídlo nehlásí ani jedno z dětí :lol: musím si sama hlídat kdy který jedl. Tak uvidíte, třeba to budou i ty zuby nebo chce malá jen vaši pozornost, chce nosit, něco vidět, nudí se :lol: nebo se pak zeptejte dětské, co tím malá zamýšlí :lol: já si vždycky takové otázky, které nespěchají, ale zajímají mě, chystám právě na preventivní prohlídky :palec: zítra zrovna jdeme a také jich pár mám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
22.5.17 20:49

@Terezxx my taky jdeme zítra, tak se určitě zeptám :-). S tím jídlem je to právě obrat. Ještě před 2 týdny byla totálně nenažraná, kdybych jí napojila na kýbl, tak by ho vypila a teď se najednou tváří jak nevím co. Jinak, já si časy krmení taky hlídám, malá má vcelku najetý režim a i když se hlady nehlásí, tak prostě najíst dostane. Zase nejde, aby nejedla :lol:
A to pištění, já bych prostě řekla, že chce pozornost a zároveň, že objevila, že má hlasivky a využívá je :lol: Točí se na bok, ale na bříško jí to ještě nejde. Tak pak začne ještě o to víc pištět, že jí to nejde. Když je na bříšku, tak podsouvá kolínka, ale logicky se nemůže dostat někam blíž kam by chtěla, tak opět piští. Občas je to na palici, ale jinak je to moje zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
22.5.17 22:02
@fragollinna píše:
@Terezxx my taky jdeme zítra, tak se určitě zeptám :-). S tím jídlem je to právě obrat. Ještě před 2 týdny byla totálně nenažraná, kdybych jí napojila na kýbl, tak by ho vypila a teď se najednou tváří jak nevím co. Jinak, já si časy krmení taky hlídám, malá má vcelku najetý režim a i když se hlady nehlásí, tak prostě najíst dostane. Zase nejde, aby nejedla :lol:
A to pištění, já bych prostě řekla, že chce pozornost a zároveň, že objevila, že má hlasivky a využívá je :lol: Točí se na bok, ale na bříško jí to ještě nejde. Tak pak začne ještě o to víc pištět, že jí to nejde. Když je na bříšku, tak podsouvá kolínka, ale logicky se nemůže dostat někam blíž kam by chtěla, tak opět piští. Občas je to na palici, ale jinak je to moje zlatíčko :srdce:

Však je to roztomilé, je taková malá brambůrka ještě :) mě mladší syn dneska poprvé udělal sám pár krucku, už nemám žádná miminka, ach jo :? :lol: podle mě taky jen malá zjistila, že umí pískat, a navíc, jak je ještě neohrabaná, tak se i trošku rozčiluje :lol: mě se doma takhle překřikují oba kluci a to je fakt na zbláznění občas :lol: ale co by člověk pro ty své poklady nevydržel, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí