Pomůcky na plavání do bazénu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pomůcky na plavání do bazénu
Léto se pomalu a jistě blíží, i teď hodně chodíme na krytý bazén a já stále přemýšlím, co koupit dcerce na plavání. Teď jí je 23 měsíců, v létě bude mít 2 roky a měsíc. Nevím, zda pořídit ještě kruh s křížem vevnitř, na obyč. kruh mi připadne malá. U nafukovacích rukávků se bojím, aby pro ni nebyly nepohodlné (táhnutí, škrabání atd) - nebo jestli koupit nějaké lepší? Na netu se mi líbí tzv. plovák rybička, ale nevím pro jak staré dítě je vhodný a zřejmě i k tomu jsou vhodné asi i rukávky?? Našla jsem i pěnové rukávky na suchý zip - máte některá zkušenost s nimi? V čem dítka ve srovnatelném věku (cca 2 roky) dovádějí v bazénu? Omlouvám se možná pro někoho za stupidní dotaz, ale zajímá mě to. Děkuji za případné reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mně se osvědčily plavací pásy + k tomu rukávky (pro jistotu)…
- Citovat
- Upravit
Moje holky využily „rybičku“ docela dlouho, ve 2 letech ji ještě klidně může mít ![]()
pak mám pro starší pásek s pěnovými dílky , ale ten je potřeba použít s rukávky nebo něčím dalším (zvedne dítěti záda/zadeček) - aspoň zpočátku ![]()
pěnové rukávky jsem jí koupila taky, ale jsou nepohodlné - jak se zamotají kolem ruky, tak musí mít ruce od těla, nemůže připažit, klasické nafukovací jsou v tomhle lepší - ty mají ten segment u těla plochý, nenafukovací ![]()
no a pak je hrozně baví vodní nudle , s tím si taky vyhrajou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U takového prcka pás-ježek a rukávky. Ty pěnové jsem jen viděla, vypadalo to docela slibně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaarleene píše:
Moje holky využily „rybičku“ docela dlouho, ve 2 letech ji ještě klidně může mít
pak mám pro starší pásek s pěnovými dílky , ale ten je potřeba použít s rukávky nebo něčím dalším (zvedne dítěti záda/zadeček) - aspoň zpočátku
pěnové rukávky jsem jí koupila taky, ale jsou nepohodlné - jak se zamotají kolem ruky, tak musí mít ruce od těla, nemůže připažit, klasické nafukovací jsou v tomhle lepší - ty mají ten segment u těla plochý, nenafukovací
no a pak je hrozně baví vodní nudle , s tím si taky vyhrajou…
ježiš, ty vodní nudle (já nevěděla jak to nazvat) ty jsou také skvělé. Já je teda využívám i k „lovení“ dítěte, když třeba jdem tak občas do toho brouzdálka nechci lézt tak stojím na okraji a jenom koukám aby se nic nestalo a vždy jen pak strčím tu „nudli“ a vytáhnu dítě (kamarádky mladej totiž nemůže chodit po schůdkách ale musí skákat z kraje a to samé když vylézá, prostě schůdky nemá rád
)
- Citovat
- Upravit
Nafukovací kruh bych nebrala. Mě se osvědčil pěnový pásek a pěnová nudle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás dvouleťák v kruhu a rukávkách sjížděl mořskou hladinu
on je posera, v tomhle si byl jistej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme na plavání tohle: http://a-toys.cz/…plovaky.html taky super, viděla jsem v tom i tříleté dítě, a je to jediné v čem mi malá vydrží, všechno ostatní hned rve dolů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tohle: http://www.boatpark.cz/…vylor-z4475/ a za mě tedy bezkonkurenční výrobek. Je to sice drahé, ale bezvadné - dvouletá dcera s tím krásně plave, pěkně to nadnáší, je lehoučká a nedá se z toho vypadnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrusia píše:
Léto se pomalu a jistě blíží, i teď hodně chodíme na krytý bazén a já stále přemýšlím, co koupit dcerce na plavání. Teď jí je 23 měsíců, v létě bude mít 2 roky a měsíc. Nevím, zda pořídit ještě kruh s křížem vevnitř, na obyč. kruh mi připadne malá. U nafukovacích rukávků se bojím, aby pro ni nebyly nepohodlné (táhnutí, škrabání atd) - nebo jestli koupit nějaké lepší? Na netu se mi líbí tzv. plovák rybička, ale nevím pro jak staré dítě je vhodný a zřejmě i k tomu jsou vhodné asi i rukávky?? Našla jsem i pěnové rukávky na suchý zip - máte některá zkušenost s nimi? V čem dítka ve srovnatelném věku (cca 2 roky) dovádějí v bazénu? Omlouvám se možná pro někoho za stupidní dotaz, ale zajímá mě to. Děkuji za případné reakce
My jsme cca v roce a půl kupovali dcerce pěnový plovací pás a k tomu pěnové rukávky na zip. Problém s tím nemá, krásně s nimi plavala. V 27 měsících mi dokonce bez dovolení utekla do bazénu, kde plavala sama (než jsem to zjistila, přišlo jí dlouhá doba, co jsem se zabývala 6-ti měs. synem). Dnes má dcera totéž, jen pás má větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taara69 dívala jsem se na netu po této vestičce s rukávky, všude píšou od 15 kg. Dcerka bude mít teď 2 roky a má cca 11 kg
Od kdy jste tuto vestičku s rukávky používali??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za reakce. Pořád přemýšlím nad pásem + rukávky (nepotopí se mi v tom?? - udrží ji to nad vodou?) a nad tou vestičkou s rukávky - to se mi zdá více bezpečnější (možná jen můj pocit), ale zase nevím, zda jí to nebude příliš velké a zda nebude příliš omezena v pohybu??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrusia - začaly jsme v cca 2 letech a 3 měsících, 15 kg rozhodně neměla-kolem hrudníčku se dá vesta nastavit a že by byla omezena v pohybu se mi nezdá. Ale používám cca
3/4 roku a žádní negativa ze začátků se mi nevybavují, snad krom té ceny
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, vetru se sem k vam s dotazem.
Poradte mi prosim jak to delate vy. Pritel chce chodit ted v zime s nasim synem na plavani a vykoupat se do kryteho bazenu. Jsou mu 2 roky a 4 mesice, ma 15 kg a 98 cm. Vzali by jste mu na plavecak nafukovaci kruh? Nebo koupit nejakou nafukovaci vestu? Nebo myslite ze to neni potreba, ze ho tam pritel udrzi.
Jdeme takto poprve. Ted pujdu s nimi a pak budou chodit jen spolu. Diky za zkusenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit