Pomůže kosmetička s akné?

Anonymní
30.7.20 10:23

Pomůže kosmetička s akné?

Ahoj, po porodu mám problém s akné a bojují s tím už víc jak 3 roky, kožní nepomohl a všelijaké mastičky z obchodu či lékárny to ještě zhorší.. Mám akné, červené fleky, podkožní akné (bolave boule) černé tečky a i docela hodně zvětšené/rozšířené póry

--- antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala - -
A teď přemýšlím o kosmeticce ale. Nevím zda to má cenu jestli mi může nějak pomoct a mou pleť třeba i vyléčit? Prosím někdo kdo má zkušenost s takovou situaci, má to cenu? Pomůže to? Co vše by mi případně dělala? Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
30.7.20 10:31

Samozřejmě že ano. Najdi si na YouTube Beauty by Katty, má tam moc hezky udělané video o akné a hlavně ví, o čem mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
30.7.20 10:43

Me hodne pomohlo prave to, ze jsem na sebe prestala patlat vselijakou chemii.
Plet umyvam jen gelem a teplou vodou, zadne odlicovace ani micelarky nepouzivam. Skvela je na zklidneni jarischova voda z lekarny. Denni a nocni krem lehky, treba i pologelovy, ktery se dobre vstreba a neucpava pory.

Dobra kosmeticka ti s peci poradi, ale pokud ti bude vnucovat svoji kosmetiku, tak utikej.

@terien Katty byla fajn, dnes mi ale uz prijde jako propagace PR balicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.20 10:45
@cecetka píše:
Me hodne pomohlo prave to, ze jsem na sebe prestala patlat vselijakou chemii.
Plet umyvam jen gelem a teplou vodou, zadne odlicovace ani micelarky nepouzivam. Skvela je na zklidneni jarischova voda z lekarny. Denni a nocni krem lehky, treba i poligelovy, ktery se dobre vstreba a neucpava pory.

Dobra kosmeticka ti s peci poradi, ale pokud ti bude vnucovat svoji kosmetiku, tak utikej.

@terien Katty byla fajn, dnes mi ale uz prijde jako propagace PR balicku :nevim:

Jasně, chce to hlavně kvalitní produkty. Máš pravdu, není to, co to bývalo, ale videa ze začátku má super a hlavně rady a tipy fakt fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 11:14

@terien teď jsem koukala na video o porech, moc hezky vysvětlene a ja to dřív právě drhla na sílu a mackala sama.. Teď vím že první musím na vyčištění ke kosmeticce a pak můžu čistit sama, možná akné mám právě kvůli ucpaným pórům.. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
34473
30.7.20 11:17
@Anonymní píše:
@terien teď jsem koukala na video o porech, moc hezky vysvětlene a ja to dřív právě drhla na sílu a mackala sama.. Teď vím že první musím na vyčištění ke kosmeticce a pak můžu čistit sama, možná akné mám právě kvůli ucpaným pórům.. Děkuji

Ještě mrkni na to o akné, fakt to kolikrát člověk dělá přesně obráceně :lol: ještě jsem slyšela dobré recenze na kosmetiku Origins, mají pěkné krémy. Chtěla jsem do nich jít, ale nejsou na můj typ pleti. A ještě koukni na suchý olej UFO od Sunday riley, taky si ho moc chválí, já mám objednanou tu Lunu, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.7.20 15:41

Mně výrazně pomohlo chodit každý měsíc ke kosmetičče. Pak také omezit mléko. A hlavně používat kosmetiku bez chemie. Já jsem nesmírně spokojenou s řadou Krásná slečna od Havlíkovy přírodní apotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí