Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Samozřejmě že ano. Najdi si na YouTube Beauty by Katty, má tam moc hezky udělané video o akné a hlavně ví, o čem mluví.
Me hodne pomohlo prave to, ze jsem na sebe prestala patlat vselijakou chemii.
Plet umyvam jen gelem a teplou vodou, zadne odlicovace ani micelarky nepouzivam. Skvela je na zklidneni jarischova voda z lekarny. Denni a nocni krem lehky, treba i pologelovy, ktery se dobre vstreba a neucpava pory.
Dobra kosmeticka ti s peci poradi, ale pokud ti bude vnucovat svoji kosmetiku, tak utikej.
@terien Katty byla fajn, dnes mi ale uz prijde jako propagace PR balicku ![]()
@cecetka píše:
Me hodne pomohlo prave to, ze jsem na sebe prestala patlat vselijakou chemii.
Plet umyvam jen gelem a teplou vodou, zadne odlicovace ani micelarky nepouzivam. Skvela je na zklidneni jarischova voda z lekarny. Denni a nocni krem lehky, treba i poligelovy, ktery se dobre vstreba a neucpava pory.Dobra kosmeticka ti s peci poradi, ale pokud ti bude vnucovat svoji kosmetiku, tak utikej.
@terien Katty byla fajn, dnes mi ale uz prijde jako propagace PR balicku
Jasně, chce to hlavně kvalitní produkty. Máš pravdu, není to, co to bývalo, ale videa ze začátku má super a hlavně rady a tipy fakt fungují.
@terien teď jsem koukala na video o porech, moc hezky vysvětlene a ja to dřív právě drhla na sílu a mackala sama.. Teď vím že první musím na vyčištění ke kosmeticce a pak můžu čistit sama, možná akné mám právě kvůli ucpaným pórům.. Děkuji
@Anonymní píše:
@terien teď jsem koukala na video o porech, moc hezky vysvětlene a ja to dřív právě drhla na sílu a mackala sama.. Teď vím že první musím na vyčištění ke kosmeticce a pak můžu čistit sama, možná akné mám právě kvůli ucpaným pórům.. Děkuji
Ještě mrkni na to o akné, fakt to kolikrát člověk dělá přesně obráceně
ještě jsem slyšela dobré recenze na kosmetiku Origins, mají pěkné krémy. Chtěla jsem do nich jít, ale nejsou na můj typ pleti. A ještě koukni na suchý olej UFO od Sunday riley, taky si ho moc chválí, já mám objednanou tu Lunu, tak jsem zvědavá.
Mně výrazně pomohlo chodit každý měsíc ke kosmetičče. Pak také omezit mléko. A hlavně používat kosmetiku bez chemie. Já jsem nesmírně spokojenou s řadou Krásná slečna od Havlíkovy přírodní apotéky.
Ahoj, po porodu mám problém s akné a bojují s tím už víc jak 3 roky, kožní nepomohl a všelijaké mastičky z obchodu či lékárny to ještě zhorší.. Mám akné, červené fleky, podkožní akné (bolave boule) černé tečky a i docela hodně zvětšené/rozšířené póry
--- antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala - -
A teď přemýšlím o kosmeticce ale. Nevím zda to má cenu jestli mi může nějak pomoct a mou pleť třeba i vyléčit? Prosím někdo kdo má zkušenost s takovou situaci, má to cenu? Pomůže to? Co vše by mi případně dělala? Díky za odpověď