Jak se cítíte kolem 45. roku?

Anonymní
29.7.20 18:41

Jak se cítíte kolem 45. roku?

Zajímalo by mě, jak se cítíte, vy, kterým je kolem 45. let…už nestíháte tolik věcí, když se nevyspíte, jste celý den k nepoužití, v noci se potíte, začínají Vám návaly…atd…raději anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.20 18:46

Cítím se líp než ve 20. A začínám uvažovat že je vhodný věk na pořízení dalšího miminka.

• Citovat
  • Upravit
17970
29.7.20 18:46

Mam radost z obycejnych veci. Treba z toho, ze jsem neco stihla, z toho, ze jsem se vyspala :) Jasne, spousta veci uz da zabrat. Ale celkove - je to fajn. Porad mam chut do zivota a do novych veci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
29.7.20 18:52
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jak se cítíte, vy, kterým je kolem 45. let…už nestíháte tolik věcí, když se nevyspíte, jste celý den k nepoužití, v noci se potíte, začínají Vám návaly…atd…raději anonym

Nic z toho nepocituji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
29.7.20 18:53

To byl jeden z nejlepsich roku. Spoustu jsem toho nacestovala, dala jsem si na rok pauzu od prace, mela jsem plno energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
29.7.20 18:59
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jak se cítíte, vy, kterým je kolem 45. let…už nestíháte tolik věcí, když se nevyspíte, jste celý den k nepoužití, v noci se potíte, začínají Vám návaly…atd…raději anonym

Bude mi 44,nic z toho co píšeš nepocituju, mám 6letou dceru, tak na stárnutí nemám čas ani pomýšlet.. :D Naopak se cítím dobre a život si užívám, hlavně nemám ten pocit, že musím všechno stihnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
29.7.20 19:13

44, cítím se líp než kdykoliv předtím. Z tvých pocitů nezažívám vubec nic. Podařilo se mi zhubnout hodně kg a držím si to, díky tomu se mi lépe sportuje. Zažívám nejlepší sexuální období, našla jsem si nový koníček, udělala na jeho provozování zkoušky. Celkově je to úplně super věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.7.20 19:41
@Anonymní píše:

Prosimtě co budeš říkat v 60? :lol: :lol: Mně je teda 35, ale když se nevyspím, jsem taky celý den nepoužitelná, to snad každý bez ohledu na věk… :think: A 45 mi teda nepřijde jako nějaké stáří :lol: Záleží asi v jaké kondici se člověk udržuje…

• Citovat
  • Upravit
4829
29.7.20 19:47
@Anonymní píše:

Mám to podobně, moc nespím a v noci se i potím, ale to bude asi tím, že za dva týdny mám termín porodu :lol:. Takže asi tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
29.7.20 19:55
@Anonymní píše:

Je mi teda 43, ale tak uvidí se za ty 2 roky..
Ale zatím nic nepocituji, sportuji, jim zdravé..To v tom taky hraje velkou roli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7651
29.7.20 22:10

45 byla ještě paráda. O deset let později už je to poněkud horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.7.20 22:16
@Anonymní píše:

Zase jeden jedna nad hrobem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.7.20 22:19
@Anonymní píše:

Tak pokud se nevyspí člověk v jakém koli věku tak ten den stojí za prd…Syn se potí od mimina až dosud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
30.7.20 21:14

Bude mi teď 44, cítím se dobře, nic z toho, co popisujes nemám. A mám miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56129
30.7.20 21:20

Tyjo, deti vetsi, mam konecne cas, penize, denne delam to, co me bavi a planuju hlavne podle sebe. Navaly nemam, dost sportuju a je mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí