Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Cítím se líp než ve 20. A začínám uvažovat že je vhodný věk na pořízení dalšího miminka.
Mam radost z obycejnych veci. Treba z toho, ze jsem neco stihla, z toho, ze jsem se vyspala
Jasne, spousta veci uz da zabrat. Ale celkove - je to fajn. Porad mam chut do zivota a do novych veci ![]()
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jak se cítíte, vy, kterým je kolem 45. let…už nestíháte tolik věcí, když se nevyspíte, jste celý den k nepoužití, v noci se potíte, začínají Vám návaly…atd…raději anonym
Nic z toho nepocituji ![]()
To byl jeden z nejlepsich roku. Spoustu jsem toho nacestovala, dala jsem si na rok pauzu od prace, mela jsem plno energie.
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jak se cítíte, vy, kterým je kolem 45. let…už nestíháte tolik věcí, když se nevyspíte, jste celý den k nepoužití, v noci se potíte, začínají Vám návaly…atd…raději anonym
Bude mi 44,nic z toho co píšeš nepocituju, mám 6letou dceru, tak na stárnutí nemám čas ani pomýšlet..
Naopak se cítím dobre a život si užívám, hlavně nemám ten pocit, že musím všechno stihnout. ![]()
44, cítím se líp než kdykoliv předtím. Z tvých pocitů nezažívám vubec nic. Podařilo se mi zhubnout hodně kg a držím si to, díky tomu se mi lépe sportuje. Zažívám nejlepší sexuální období, našla jsem si nový koníček, udělala na jeho provozování zkoušky. Celkově je to úplně super věk.
@Anonymní píše:
Prosimtě co budeš říkat v 60?
Mně je teda 35, ale když se nevyspím, jsem taky celý den nepoužitelná, to snad každý bez ohledu na věk…
A 45 mi teda nepřijde jako nějaké stáří
Záleží asi v jaké kondici se člověk udržuje…
@Anonymní píše:
Mám to podobně, moc nespím a v noci se i potím, ale to bude asi tím, že za dva týdny mám termín porodu
. Takže asi tak ![]()
@Anonymní píše:
Je mi teda 43, ale tak uvidí se za ty 2 roky..
Ale zatím nic nepocituji, sportuji, jim zdravé..To v tom taky hraje velkou roli ![]()
45 byla ještě paráda. O deset let později už je to poněkud horší.
@Anonymní píše:
Zase jeden jedna nad hrobem…
@Anonymní píše:
Tak pokud se nevyspí člověk v jakém koli věku tak ten den stojí za prd…Syn se potí od mimina až dosud…
Bude mi teď 44, cítím se dobře, nic z toho, co popisujes nemám. A mám miminko ![]()
Tyjo, deti vetsi, mam konecne cas, penize, denne delam to, co me bavi a planuju hlavne podle sebe. Navaly nemam, dost sportuju a je mi fajn.