Pomůže prosím někdo
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Sisinka1986 Chce to rozhodně specifikovat v čem konkrétně potřebuješ pomoci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986
příště s podobnými týpky nekukej a nepořizuj děti. Nikdo Tě k tomu nenutil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
@Sisinka1986
příště s podobnými týpky nekukej a nepořizuj děti. Nikdo Tě k tomu nenutil.
Ty už se dej vycpat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova
nekonečné podobné příběhy už lezou krkem. Klidně jí pošli prachy nebo vezmi domů, když jsi tak empatická. Nebo si je vezmi a sponzoruj všechny, co si vybraly blba a hned s ním pořídily dítě. Je tu sociální systém, tam se má obrátit nejprve. Tohle žebrání je fakt trapné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa mě by zajímalo, kolik tak odvedes do sociálního systému když jsi tak neuvěřitelně zla
- Citovat
- Upravit
Jsme na straně tři a nikdo stále neví, o jakou pomoc zakladatelka prosí ![]()
Klasický Emimino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prožíváš a řešíš „takto“, ehm, intenzivně
i jinde? Kde odtékají opravdu mega finance?
@Burj Chalifa píše:
@g.sandova
nekonečné podobné příběhy už lezou krkem. Klidně jí pošli prachy nebo vezmi domů, když jsi tak empatická. Nebo si je vezmi a sponzoruj všechny, co si vybraly blba a hned s ním pořídily dítě. Je tu sociální systém, tam se má obrátit nejprve. Tohle žebrání je fakt trapné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa no naznac co to je vysoké. Popřípadě jak bys je chtela smysluplné využít ![]()
- Citovat
- Upravit
Mno, to já také. Nicméně naše prachy odtekly a odtékají jinde mnohem většíma dírama..
@Burj Chalifa píše:
@jahuhudkahodně, mám vysoké daně. Takže jsem solidární až dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
@Burj Chalifa no naznac co to je vysoké. Popřípadě jak bys je chtela smysluplné využít
Do mého platu Ti nic není. Ptát se v lepší společnosti, kolik kdo bere se považuje za velmi nevkusné, to jistě víš. Nicméně, v rámci daňových zákonů bych např. uvítala asignaci určité odvedené částky na určitý účel. Třeba na důchod svých rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa
já se na plat neptala
a protože té rodiče vychovali tak jak vychovali, určitě se mají dobře
Žiješ ve státě se sociální politikou, aleklidne to můžeš zmenit
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa píše:
@g.sandova
Tak proč otvíráš toto téma, když tě to tak strašně drtí? Užívej si svůj krásný život a velký plat a zbytečně tu nenadávej těm, co holt nemají to štěstí. Nebo tvoji super šikovnost, inteligenci a tak, jak chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto téma otevřela zakladatelka., nikoli já. Vyjádřit se k němu může kdokoli.To je zkrátka diskuse. Nějak však uniká, co tedy konkrétně poptává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!