Pomůže prosím někdo

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4829
7.10.20 10:58

Oblečení ake6co tu čtu spousta z nás fakt rozdává, tak nevidím problém poslat to rovnou potřebným než kontainer na věci.
Jen se s tím dojde na poštu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.10.20 10:59

Fakt nevím jak se dá prizivit na obnosenem dětském oblečení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.10.20 11:01

Rypat do ženský s dětma v nouzi je hnusný.
Kort od mámy od dětí co v nouzi není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
12.10.20 10:18
@Sisinka1986 píše:
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná :(

Ahoj, rejpalů si nevšímej, v životním průšvihu se může octnout každý a ne každý vlastní vinou.
Pravda je, že obecně k takovým zadostem tady na emiminu jsem nedůvěřivá, ale nemam potrebu to pitvat a do autorky se navázet.
Poznamky typu, že s takovým sis neměla pořídit děti, ignoruj, píše je zapsklý hlupák, ne normální ženská, která ví, že život leccos nadělí.

K věci - jak s prací, máš neco? máš už větsi děti. Pokud hledá práci, koukla bych na www.jobs.cz, Přerov, Kaufland nabira, možná i jiný obchod. Pak jsou dobré stránky Práce za rohem, a Indeed, obojí má aplikaci do mobilu a budou ti chodit zprávy o nabídkách.

V Přerově taky funguje Potravinova banka, https://potravinovebanky.cz/…ckeho-kraje/
Najdeš tam přímo prerovskou organizaci pro matky, na tu se obrať.
Rodiče, sourozenci by jídlo dohromady nedali, než budeš mít výplatu a výživné a dávky? Ty si hned vyrizuj.

Můžeš mi poslat do SZ jméno a adresu, možná ti neco pošlu. Neboj, ne jen suchou ryzi a těstoviny, přidám pár masovych konzerv, v plechu, any se to nerozbilo, ananas a mandarinky v plechu, oplatky - pro děti, nějakou hotovou omáčku na ty těstoviny, polévky v pytlíku, čaj, instantní kafe, čokoládu, toho se sice nenajíš, ale pauzu taky potřebuješ :). Ale upozorňuju, že si to jméno a adresu nejdřív pořádně projedu. Nejsem nekonecne naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.11.20 20:20
@Pajik 76 píše:
Rypat do ženský s dětma v nouzi je hnusný.
Kort od mámy od dětí co v nouzi není…

a jak vis, ze je doopravdy v nouzi? „zebra“ tu kazdy mesic… a ze se neda kseftovat s pouzitym detskym oblecenim,… bych ti mohla povidat… pokud je na tom tak bidne, jak pise, v prerovne je plno sdruzeni, ktere takovymto zenam pomahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.3.26 10:00

Prosím o pomoc pro moji holčičku. ????♥️♥️

Dobrý den touto cestou bych chtěla poprosit o pomoc pro moji holčičku ♥️

Každá korunka každé sídlení má svůj význam a moc si toho vážím 🙏 ♥️ ♥️
:srdce: :srdce:

https://donio.cz/…e-pro-beatku?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33275
12.3.26 10:03
@Monika676 píše: Více

Zkusila jsi Dobrého anděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.3.26 10:23
@arinecka
@arinecka píše: Více

Je sbírka u Donia jak myslíš anděla? Poprosit je o propagaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148238
12.3.26 11:06

Dobrý anděl pomáhá rodinám které se starají o nemocného člena rodiny. Zkus najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33275
12.3.26 11:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.3.26 11:39
@arinecka píše: Více

Ano to vím nám to zamítly nemám odpracované hodiny 🙈 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2648
12.3.26 11:57

Jaké hodiny? Co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.3.26 11:58
@884135 píše: Více
Že nemůže žadat o pomoc někdo kdo nemá určitý počet odpracovaných hodin (práce).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2648
12.3.26 12:10

A co když se někdo celodenně stará o postižené dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
12.3.26 12:14

@884135 jednou z podmínek zařazení do programu je pokles příjmu rodiny způsobený nutnosti pečovat o nemocného člena rodiny, nebo nemocí rodiče. Ale nevím jak se to přesně posuzuje a počítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!