Pomůže prosím někdo
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pomůže prosím někdo
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Napiš odkud jsi a věk dítěte, nějaký jídlo, oblečení a hračky se dycky najdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 píše:
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná
Lepší jít do práce, na brigádu, nastěhovat se k rodičům, vždy se něco lepšího než žebrání najde. Ale určitě se za chvilku dočteme, že rodinu ani nikoho jiného nemáš, hlídání je drahý a tak nemůžeš jít do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a s cim konkretne chces pomoct? Nejakou radu, nebo chces aby ti treba nekdo z okoli dones nejake prebytky jidla, pleny pro dite, nebo tu jenom sproste zebras o penize??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 píše:
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná
Kde bydlíš? Co potřebuješ přesně?
- Citovat
- Upravit
Je mi lįto, ale takových příspěvků by se tu sešlo až, až, to by tu natahoval ruce kde kdo. Zcela běžně to tu tak funguje, nemám finance, tak se obrátím na e mimino a on se nějaký ten hlupák ozve a pošle finance, aniž by věděl, komu vlastně zvýšill sociální podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
S čím konkrétně chceš pomoci?
Potřebuje vytunit svoje prázdné konto v bance, to je snad jasné, nebo ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potřebuje vytunit svoje prázdné konto v bance, to je snad jasné, nebo ne??
Tak to půjde jedině prací…vlastní… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
Tak to půjde jedině prací…vlastní…
Jestli přijde uživatelka K…,tak ta se ptá hned na účet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obrat se na svou rodinu, sociálka taky jistě pomůže. Nepíšeš ani jaké máš příjmy, ale stát je štědrý a bydlení zaplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105 píše:
Sisinka
se neozývá, haló, haló…![]()
Asi cekala, ze napise 2 srdceryvne vety a sebehne se parta zdejsich milionarek a hned ji napisou, at jim pošle cislo uctu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!