Pomůže prosím někdo

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
3.10.20 21:13
@Burj Chalifa píše:
Toto téma otevřela zakladatelka., nikoli já. Vyjádřit se k němu může kdokoli.To je zkrátka diskuse. Nějak však uniká, co tedy konkrétně poptává.

Zrovna tak se zde muže najít xy lidi co pomůžou. Tebe konkrétně nikdo nenuti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5928
3.10.20 21:25
@Sisinka1986 píše:
Děkuji všem za vaši podporu, nemám wifinu ani si jí nemohu dovolit, internet mám v telefonu, všem děkuji za vaši pomoc nevěděla jsem že jste tak milé a ještě něco PENÍZE jsem opravdu po nikom nechtěla!!! Radši půjdu vybírat popelnice než někoho tady o něco žádat všem děkuji, člověk který je psychicky na dně opravdu potřebuje číst takové odpovědi ještě jednou děkuji a omlouvám se že jsem vás některé otravovala

Nenapsala jsi o sobě nic, jak můžeme vědět, že nejsi další v řadě podvodů na internetu? Je tu mnoho maminek, které rády pomohou, ale na slepo ti nepomůže nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.20 19:44

@Anna766 potřebovala bych pokud bych mohla poprosit prosím o nějaké potraviny a oblečení pro děti syn 9 let dcera 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.10.20 05:19

Holky nechci nikoho soudit a je jen na Sisince1986 na kolik tu debatu zvládne. Ano - skutečně nemusí mít internet a odpovídá třeba málo. Taky jsem takovou věc zažila ( z druhé strany). Dotyčného jsem znala osobně, ale abychom mohli komunikovat (na telefonní hovory neměl) využíval free wifi - Tesco atd… Takže i taková komunikace je delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
7.10.20 06:02
@Sisinka1986 píše:
@Anna766 potřebovala bych pokud bych mohla poprosit prosím o nějaké potraviny a oblečení pro děti syn 9 let dcera píše: Více

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79701
7.10.20 07:02

@Sisinka1986 Odkud jsi? Věci do domácnosti nepotřebuješ? Napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
7.10.20 07:10
@Sisinka1986 píše:
@Anna766 potřebovala bych pokud bych mohla poprosit prosím o nějaké potraviny a oblečení pro děti syn 9 let dcera píše: Více

Je třeba napsat odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 08:47

@Proto02 jsem z Přerova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 08:47

@lísteček1 jsem z Přerova :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 08:48

@lísteček1 jsem z Přerova :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
7.10.20 10:12

Jo takže Simona29 si založila nový profil, že mám pravdu? Myslela jsem, že s náma kvočnama se už nebavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.10.20 10:50

@Sisinka1986
Já mám mimino, ale věřím, že někdo Určitě pošle…
Já mám Krásný věci po malé a taky vše rozdávám.
Co se týká jídla tak asi napiš odkud jsi ať to nejde přes pul republiky a taky třeba co konkrétně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
7.10.20 10:51

Myslím že v této době je správné pomáhat.
Když nejde o peníze ale jídlo a oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.20 10:53

Já mám na účtě prd. Tak s jídlem nepomůžu. Oblečení ale maminkám v nouzi posílám… Bohužell mám ale zatím jen malé velikosti.

• Citovat
  • Upravit
3265
7.10.20 10:54
@Sisinka1986 píše:
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná :(

Hele odkud jsi? Potřebovala bych umýt okna a pár dalších věcí jako posekat zahradu apod. Ráda zaplatím a nejsem škrt. Jestli potřebuješ prachy, tak je to práce cca na den.
Ráda vypomůžu, ale musím vidět snahu. Příspěvek na web pro matky s dětma může napsat kdejaký příživník (neber si osobně, ale dost se tu s tím setkáváme).

Edit: teď koukám, že jsi psala, že jsi z Přerova, to je bohužel přes celou ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!