Pomůže prosím někdo
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Sisinka1986 píše:
Děkuji všem za vaši podporu, nemám wifinu ani si jí nemohu dovolit, internet mám v telefonu, všem děkuji za vaši pomoc nevěděla jsem že jste tak milé a ještě něco PENÍZE jsem opravdu po nikom nechtěla!!! Radši půjdu vybírat popelnice než někoho tady o něco žádat všem děkuji, člověk který je psychicky na dně opravdu potřebuje číst takové odpovědi ještě jednou děkuji a omlouvám se že jsem vás některé otravovala
Nenapsala jsi o sobě nic, jak můžeme vědět, že nejsi další v řadě podvodů na internetu? Je tu mnoho maminek, které rády pomohou, ale na slepo ti nepomůže nikdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 potřebovala bych pokud bych mohla poprosit prosím o nějaké potraviny a oblečení pro děti syn 9 let dcera 8
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nechci nikoho soudit a je jen na Sisince1986 na kolik tu debatu zvládne. Ano - skutečně nemusí mít internet a odpovídá třeba málo. Taky jsem takovou věc zažila ( z druhé strany). Dotyčného jsem znala osobně, ale abychom mohli komunikovat (na telefonní hovory neměl) využíval free wifi - Tesco atd… Takže i taková komunikace je delší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 píše:
@Anna766 potřebovala bych pokud bych mohla poprosit prosím o nějaké potraviny a oblečení pro děti syn 9 let dcera píše: Více
Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 Odkud jsi? Věci do domácnosti nepotřebuješ? Napiš SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986 píše:
@Anna766 potřebovala bych pokud bych mohla poprosit prosím o nějaké potraviny a oblečení pro děti syn 9 let dcera píše: Více
Je třeba napsat odkud jsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo takže Simona29 si založila nový profil, že mám pravdu? Myslela jsem, že s náma kvočnama se už nebavíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisinka1986
Já mám mimino, ale věřím, že někdo Určitě pošle…
Já mám Krásný věci po malé a taky vše rozdávám.
Co se týká jídla tak asi napiš odkud jsi ať to nejde přes pul republiky a taky třeba co konkrétně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že v této době je správné pomáhat.
Když nejde o peníze ale jídlo a oblečení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám na účtě prd. Tak s jídlem nepomůžu. Oblečení ale maminkám v nouzi posílám… Bohužell mám ale zatím jen malé velikosti.
- Citovat
- Upravit
@Sisinka1986 píše:
Dobrý den prosím vím že mě asi každý pošle do háje ale prosím pomohl by někdo mamince samoživitelce prosím, utekla jsem od manžela tyrana a dala se dohromady bydlení ale je to těžké bez pomoci prosím najde se někdo kdo by mi pomohl, prosím bez zlých komentářů prosím jsem bezradná
Hele odkud jsi? Potřebovala bych umýt okna a pár dalších věcí jako posekat zahradu apod. Ráda zaplatím a nejsem škrt. Jestli potřebuješ prachy, tak je to práce cca na den.
Ráda vypomůžu, ale musím vidět snahu. Příspěvek na web pro matky s dětma může napsat kdejaký příživník (neber si osobně, ale dost se tu s tím setkáváme).
Edit: teď koukám, že jsi psala, že jsi z Přerova, to je bohužel přes celou ČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Zrovna tak se zde muže najít xy lidi co pomůžou. Tebe konkrétně nikdo nenuti