Pončo, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pončo
Ahoj, chtěla bych dceři koupit pončo, ale nabídka je široká - čtveraté, kulaté, široké, úzké, s dírami na ruce, bez děr, s kapucou, bez ní,… Jaké s nimi máte zkušenosti? Hlavně aby bylo pohodlné a praktické ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
taky jsem ho asi před půl rokem koupila. Malá ho ale nosit nechce, takže nám leží ve skříni i s visačkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška bude mít v neděli 7let a ponča nosí od 4let-různá a ráda nějaká máme už malá http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a průběžně doplňujeme. Není v něm horko jako ve svetru-větrá. Já mám taky jedno flízové a jedno pletené, jsem spokojená. Asi záleží na zvyku. Anulka
- Citovat
- Upravit
Holky, co nosíte pod pončem/přehozem, aby pod tím nebyla zima? Jen v triku s dlouhým rukávem to za chvilku nepůjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka nosím dzinoviu bundu. Pokud nestačí a je mi zima, ponco stěhují do kanclu ba chladná rana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já zrovna teď pončo nosím, ráno když jdu s dcerou do školky, tak mám pod pončem tričko s dlouhým rukávem a tenký svetřík, zima mi není. Odpoledne
když dceru zase vyzvedávám mám jen to tričko s dlouhým a úplně to stačí. Dneska bylo tak horko, že sem sundala pončo a šla jen v tom tričku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit