Topolino a George
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Topolino a George
Ahoj, nevíte, prosím, někdo, co je to za značky a kde bych je sehnala. Mám na mysli nové zboží ne bazar.
Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ježiš já myslela, že se to bude týkat Topolánka a Jiřího (Paroubka)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Topolino neznám, ale George miluju, je to anglická značka, jestli mají nějakou specializovanou prodejnu, to nevím, ale berou je v menších obchodech z oděvy.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
topolino třeba na mimibazaru, mě se ty jejich věci moc líbí:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DuantNefret píše:
Ježiš já myslela, že se to bude týkat Topolánka a Jiřího (Paroubka)![]()
![]()
![]()
![]()
Já taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obojí na mimibazaru. Už jsem kupovala od obou něco (vždy nové) a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Topolino - nejlépe zajet do Německa nebo se dá objednat nové přes MMB stejně tak jako George.
George je kvalitou určitě lepší, u Topolina automaticky objednávám větší velikost než nosíme (hlavně u mikinek a triček), protože bývají menší. I když třeba zimní kombinézy to zase měli naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Topolino kupuji vždy na MMB, v obchodech jsem na tuhle značku nikde nenerazila. Věci mají kvalitní, moderní a za slušné peníze. Ale doporučuji si vždy napsat o rozměr, protože, jak už někdo psal, mikči jsou většinou menší, ale u kalhot mám pocit, že je dělají zas o číslo větší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DuantNefret píše:
Ježiš já myslela, že se to bude týkat Topolánka a Jiřího (Paroubka)![]()
![]()
![]()
![]()
Ježiš,já tady mám záchvat smíchu a nemůžu přestat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já Topolino (dětské) kupovala normálně v CandA, kluk má několikatery kalhoty a bundu. Bunda se mi zdá dost úzká, kalhoty číslování odpovídají. Resut
- Citovat
- Upravit
Ahoj, děkuju všem! A to s tím Topolánkem - fakt jsem se pobavila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete mi, prosím, někdo poslat odkazy na web.stránky firem Topolino a George. Od fi. George máme džíny, jsou naše oblíbené a jsou super. Topolino neznám, mrkla bych na jejich origo stránky. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, http://direct.asda.com/…ault,sc.html
a
http://www.ernstings-family.de/…efWillkommen?…
Objednat se dají přes MMB ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s velikostí zboží Topolino? Naše holčička má 9 měsíců, dle tabulek by měla začít nosit vel. 80, ale je spíš drobnější, tak nevím zda teď na léto objednat vel. 74 nebo 80. Třeba zboží z Nextu kupujeme menší, než by dle tabulek měla mít. Jak to má Topolino?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit