Sekáč pro kojence na severu Prahy?

43035
28.6.09 20:56

Sekáč pro kojence na severu Prahy?

Holky poraďte nějaký sekáč nebo bazárek na severu Prahy - v rozumné vzdálenosti od metra Kobylisy (Bohnice, Kobylisy, Prosek), nebo i dál, pokud bude dobrý (tzn. levný a přitom hadříky zachovalé).
 Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
28.6.09 21:29

ahoj,
já chodím do Sluníčka, je to v Kobylisích, Famfulíkova ulice, maj tam levno a hezké a i nové… ovšem ráno tam maminy naběhnou a nastane neuvěřitelná bitka, jsou jak hyeny…na to nemám, takže chodím později, je to přebrané, ale dá se nakoupit i tak.. a ještě jeden normální sekáček i s bazarem kočárků je na Kyselově a jeden na Klapkově (Cipísek)… co si tak tady u nás vybavuju.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
28.6.09 22:45

Ahoj.Já mám dobrou zkušenost se sekáčem na dětské oblečení v Bohnicích,v Zelenohorské ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.6.09 09:38

Díky moc, to jsou bezva tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.6.09 10:08

bebuska to na té kyselově, není to to AAA kočárky? mají tedaadresu čumpelíkova, ale je to kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HlavaXXII
13.11.09 22:39

Sekáš Praha

Kupuju od jedné paní co má internetové stránky www.deticky.ic.cz je z Prahy 4 a má moc pěkné oblečení.Když si nějaké oblečení vybereš tak je ochotná se i někam přiblížit.S oblečením jsem moc spokojená. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
24.4.10 01:00

V Letňanech v bývalém areálu Letov je Sectex.cz odkaz : Velkoobchod, hrabárna secondhand
V Holešovicích Komunardů 38, tram U Průhonu je Secondhand Woow, doporučuji, odkaz Secondhand woow
Nebo E shop Veleň za Čakovicemi, možnost odběru na kontaktních místech v Praze klikni na odkaz : http://www.secondhand-bazarek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.10 01:02

Skoda, Mirka to ke konci ledna zavřela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romale
11.5.10 14:56

bazárek na Střížkově

Dobrý secondhand najdeš na adrese www.detskeza30.cz , sice je to intenetový obchod,ale na Střížkově maj provozovnu, kam se člověk může přijít podívat a sám si vybrat, musí se ale předem domluvit, nejsou tam každý den.

Je to dobrý obchod, zboží mají kvalitní a za super ceny! Doporučuji

• Citovat
  • Upravit
Helča I
12.12.10 16:07

Sekáč Praha

Tak jsem koukla na ty stránky co tu někdo napsal www.deticky.ic.cz a hned jsem něco nakoupila.Je to super.Oblečení v perfektním stavu a ještě je sleva 10% když nakoupíte nad 500,–.Takže z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
19
17.12.10 14:55

Ahojky,mam spostu novych hadriku znackovych pro deti,nove za opravdu mal eceny,muzes si napsat o ukazku na muj email arp2010@centrum.cz

oblecky rozeslu na podpis po cele CR.

Fotky najdete na mem profilu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat