Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
copak holky že plánujete nocovat?
poslední přípravy na zítra?
Ja se pridavam.ponocuji dneska taky.Nebot jsem dobalila posledni darek.Jeste uklidim kuchyn nebot pritel delal salat
takze je to jak po vybuchu.
Ja jeste musim umyt nadobi a trochu poklidit kuchyn a jinak se mi spat teda moc nechce
![]()
my tedka dozdobili stromecek, a jdeme na nádobí a salátek.. ![]()
Mě už jebe…
právě jsme dobalila, zítra udělám polívku a dodělám salát - ten je pro rozležení v ledničce…
I já zdravím kacerval. Sledovala jsem tvou diskusi, ale ještě jsem nebyla registrovaná, tak jsem nepřispívala. Doufám, že se ti dobře daří ![]()
Tak já taky balím dárky, jenže navíc mám břicho jako balon - jsem ve 28. týdnu, dítě kope a já vleže nemůžu dýchat. Takže se mi chce spát, ale když si lehnu, je mi blbě, funím, chce se mi čůrat, třeba hodinu i dvě nezaberu, a navíc si tím hekáním a chrochtáním vzbudím 2letou dceru, která se tudíž hned nakýbluje ke mně do postele. Takže radši balím a ještě žmolím nepečené rumové kuličky, ale melu teda z posledního.
Jdu douklizet nadobi a pujdu chrnet. ![]()
Rano se pokusime vyvalit k pohadkam. ![]()
kacerval píše:
No nedari se mi moc dobre,jeste ze mam aspon holky
Tak to mě mrzí, snad ti nedělá stále problémy bývalý přítel… Ale jinak máš pravdu, taky jsem vděčná za děti (dva kluky). S nimi se všechny ostatní problémy zvládají mnohem líp ![]()