Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mam dotaz, jsem 2,5 mesice po porodu, ale jeste mi nezmizela hneda cara co se dela pres pupik v tehotenstvi, kdy zmizela vam? Mely jste ji vubec? Moc pekne to neni:-(
diky
ahoj já jsem rok a pul po porodu a byla mi tam dost vidět tak půl roku, pak se začala ztrácet,ale i teď tam něco vidím, i když ostatní už ne.. neboj časem vybledne..
Jo, měla dlouho… Mám ji trochu i netěhotná. Zkus to sedřít peelingem, mohlo by to pomoct ![]()
Údajně během šestinedělí zmizí, mě až tak 9m po porodu. Naštěstí jsem neměla žádnou šílenou černou čáru, ale jen slabý hnědý proužek.
dadulus píše:
Holky, mam dotaz, jsem 2,5 mesice po porodu, ale jeste mi nezmizela hneda cara co se dela pres pupik v tehotenstvi, kdy zmizela vam? Mely jste ji vubec? Moc pekne to neni:-(diky
to by taky zajímalo,nějak se mě ta potvora drží,ještě,že není léto,malý má 4měs a pořád je hodně vidět
ježiš to tak dlouho trvá ?:roll:
a proč se tá čára vůbec dělá?nevíte někdo?
trvalo to víc než rok, v létě jsem jí ještě nepatrně viděla, teď už vůbec. A proč se dělá, to by mě tedy taky zajímalo ![]()
Je to nějak vlivem hormonů, ta pigmentace. Mě se třeba udělala až poslední měsíc, ale zato se pak držela jako klíště…
TýnkaK píše:
Je to nějak vlivem hormonů, ta pigmentace. Mě se třeba udělala až poslední měsíc, ale zato se pak držela jako klíště…
stejně zvláštní co ty hormony dokáží
..
já jí měla takovou slabounkou a po porodu to mám jak černé na bílém ![]()
dadulus píše:
Holky, mam dotaz, jsem 2,5 mesice po porodu, ale jeste mi nezmizela hneda cara co se dela pres pupik v tehotenstvi, kdy zmizela vam? Mely jste ji vubec? Moc pekne to neni:-(diky
Nechci strašit, ale mně přetrvala téměř do dalšího těhotenství… Teď mi nejspíš zmizí taky kdoví kdy ![]()
No mě se zase úplně „vybarvil“ vnitřek pupíku, že to vypadalo, že ho mám špinavý a to bylo fakt hnus… Mám to doteď, ale aspoň už míň. ![]()
Ja rodila v pulce zari a mam ji porad. Ale mne nevadi, pripomina mi krasne casy tehotenstvi:-)
A vnitrek pupiku mam taky tmavy, ale taky mi to nevadi.
A delaji to opravdu hormony a spousta zenskych ji nema ![]()
3 měsíce po porodu ji mám stále, ale já vypadám pořád jak před porodem
![]()