Ponožky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lucenka píše:
já tam chodím jenom na plíny a oblečení
to já tam chodila malému kupovat oblečení už jsem tam dlouho nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
@3HE my je kupujeme v tescu - ideálně co největší hypermarket
Jééé, vidíš, v tescu jsem byla taky, ale měla jsem tam jiné plány a na ponožky jsem si ani nevzpoměla
asi proto, že nejsem zvyklá tam kupovat oblečení… ale když to vím, určitě při dalším výjezdu tesco navštívím
pá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na malého nakupuju vlastně už jenom v tescu, i ty ponožky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
100% bavlna kojenecké ponožky
Prosím pomoc! Kde by se daly sehnat kojenecké ponožky vel. 16-18 (na 5 měsíců) ve 100% bavlně? Prohledávám internet jako divá, všude mají až větší velikosti, v obchodech neexistuje. Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ostružka píše:
Prosím pomoc! Kde by se daly sehnat kojenecké ponožky vel. 16-18 (na 5 měsíců) ve 100% bavlně? Prohledávám internet jako divá, všude mají až větší velikosti, v obchodech neexistuje. Děkuji!
Kdysy jsem takové kupovala v Kiku, ale je to pár let, tak nevím, jestli je ještě mají ![]()
Ale nedávno jsem viděla v prodejně BOMA, měli i maličké tam ![]()
Na netu nevim, nekupuju nic přes net.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, tak já jsem klukům kupovala a kupuju ponožky v Marks and Spencer v balení po pěti, protože jiné je škrtily a nebo padaly. A slipečky zase v CA, kde balení po sedmi stojí kolem 220,– a jsou fajn, pěkně drží. Myslím, že mají i malé velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, kde se objednávají a jaká je to značka takových těch ponožek, co jsou jakoby každá jiná a přeci tvoří pár? Je to teď prý děsně moderní, chtěla bych je koupit bráchovi, ale nenašla jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Mas na mysli lichozroutske ponozky? Pokud ano, tak ty jsme vcera kupovali v Pompo za 69,–Kc. Maji je az do velikosti 42. Na eshopu je ale nemaji, tak nemuzu vlozit primy odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bonami tecka cezet; vesele ponozky tecka cezet
zadej do googlu vesele ponozky a melo by ti vyjet i vic stranek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, jenze na bonami je black friday a pansky velikosti jsou v tahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit