Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Od 3.3. jsem po porodu a cca týden se mi vrátili bolesti, jako jsem měla první dny po porodu. Přetrvávající bolest břicha, křeče. Zhruba po 4 týdnech už začalo ustávat i odcházení očistků, které se teď opět vrátilo v podobě světle růžového krvácení (krvácení je mírné, proto si nemyslím, že by se jednalo o ms).
Bolest mi připomíná hojení v stehů v prvních dnech.
S placentou prý odešlo vše.
Na gynekologii jsem samozřejmě objednaná, jen mě zajímá zda jste se některá setkala s něčím podobným a o co se ve vašem případě jednalo?
Jakých stehu?
Za dva dny končíš šestinedělí, zajdi si na gyndu. Ty ocistky se mi zdají dlouhé.
@Takco
Měla jsem dva vnitřní stehy, abych tolik nekrvácela.
Jak píší.. k lékaři samozřejmě jdu, jen mě zajímalo, jestli se s tím někdo tady nesetkal 😀 🙂
Ja mela taky par vnitrnich stehu, ale jejich hojeni jsem teda vubec necitila.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Od 3.3. jsem po porodu a cca týden se mi vrátili bolesti, jako jsem měla první dny po porodu. Přetrvávající bolest břicha, křeče. Zhruba po 4 týdnech už začalo ustávat i odcházení očistků, které se teď opět vrátilo v podobě světle růžového krvácení (krvácení je mírné, proto si nemyslím, že by se jednalo o ms).
Na gynekologii jsem samozřejmě objednaná, jen mě zajímá zda jste se některá setkala s něčím podobným a o co se ve vašem případě jednalo?
Dělali Ti utz při odchodu z porodnice? Někde dělají, jinde ne.
V kamarádce takto kousek placenty zůstal, měla příznaky zánětu, bolesti a později se přidaly i teploty.
Byl to první porod? Dlouhé očistky nemusí být nic neobvyklého.
Pokud jsi měla jakékoliv pochybnosti, měla ses vrátit do porodnice na šestinedělí na kontrolu. Teď už můžeš jít ke svému gynekologovi.
@1Pears1 Nene, utz nedělali.
Při odchodu z porodnice bylo vše v pořádku. Tyto bolesti se objevili necelý týden zpět. Bohužel kvůli svátkům mě moje doktorka dřív nevzala.
U mě jen křeče + bolest i při močení, ale zatím bez teplot, tak uvidím.
Ano, porod první.
Jen mě zajímalo, zda má někdo podobnou zkušenost. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
@1Pears1 Nene, utz nedělali.
Při odchodu z porodnice bylo vše v pořádku. Tyto bolesti se objevili necelý týden zpět. Bohužel kvůli svátkům mě moje doktorka dřív nevzala.
U mě jen křeče + bolest i při močení, ale zatím bez teplot, tak uvidím.
Ano, porod první.
Jen mě zajímalo, zda má někdo podobnou zkušenost. Děkuji
První ocistky tak dva týdny a pak Ok, druhé skoro měsíc a pak vše Ok. Nic šíleného a bez bolesti. Jsi v sestinedeli a to ještě spadas pod porodnici, zkus si zavolat tam.
Ahoj holky.