Popraskané žilky - metličky

611
26.7.13 20:48

popraskané žilky-metličky

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, dělají s emi stále více na nohách popraskané žilky, jako takové ty metličky, už dříve ještě než jsem porodila se mi to dělalo, ale ne tolik jako ted, je to škaredý na nohách, nevím, co s tím jde to nějak odstranit? vím, že leasrem to jde, nemáte někdo zkušenost kde v Brně to dělají a je to vyzkoušené, a co dělat proti tomu, aby se to už netvořilo? a z čeho to vůbec vzniká, neví někdo? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
26.7.13 21:39

Tohle téma mě taky zajímá :) Mě se objevily po porodu, kožní mi řekla, že laserem odstranit jdou, ale protože je mám podložené velkými žílami, tak to nedoporučuje - dle ní by byl efekt krátkodobý a za 2 měsíce by se mi objevily znovu… Tak nevím, zda přeci jen nějaká možnost na odstsanění je, snad tu někdo napíše pozitivni zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
26.7.13 21:44

Jj, kdysi jsme na tom leaseru byla, už je to hodně let, a znovu s emi to udělalo na tom stejným místě a to jsem za to dala 4 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
28.7.13 14:33

Taky na to trpím, už od puberty, říkala jsem si, že až budu mít odrozeno, půjdu na ten laser, ale když to tu tak čtu, že se to stejně vrací, tak si říkám, jestli to má smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.15 13:48

K jakemu doktorovi s metlickovymi zilkami?

Ahoj,
poradil by mi nekdo k jake doktorce bych mela jit s metlickovymi zilkami? Potrebovala bych, aby mi udelala nejake zakladni vysetreni a posoudila, co by bylo vhodne udelat. Zabyva se tim dermatolog nebo bych mela jit k jinemu doktorovi? Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22496
2.6.15 14:12
@Megs píše:
Ahoj,
poradil by mi nekdo k jake doktorce bych mela jit s metlickovymi zilkami? Potrebovala bych, aby mi udelala nejake zakladni vysetreni a posoudila, co by bylo vhodne udelat. Zabyva se tim dermatolog nebo bych mela jit k jinemu doktorovi? Dekuju!
Šla bych k mé obvodní doktorce. nemám problém se s ní radit, je přístupná. Očekávala bych, že by mě poslala na cévní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
2.6.15 15:18

Ahoj, sla bych k dermatologovi angiologovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí