Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, dělají s emi stále více na nohách popraskané žilky, jako takové ty metličky, už dříve ještě než jsem porodila se mi to dělalo, ale ne tolik jako ted, je to škaredý na nohách, nevím, co s tím jde to nějak odstranit? vím, že leasrem to jde, nemáte někdo zkušenost kde v Brně to dělají a je to vyzkoušené, a co dělat proti tomu, aby se to už netvořilo? a z čeho to vůbec vzniká, neví někdo? děkuji
Tohle téma mě taky zajímá
Mě se objevily po porodu, kožní mi řekla, že laserem odstranit jdou, ale protože je mám podložené velkými žílami, tak to nedoporučuje - dle ní by byl efekt krátkodobý a za 2 měsíce by se mi objevily znovu… Tak nevím, zda přeci jen nějaká možnost na odstsanění je, snad tu někdo napíše pozitivni zprávy ![]()
Jj, kdysi jsme na tom leaseru byla, už je to hodně let, a znovu s emi to udělalo na tom stejným místě a to jsem za to dala 4 tisíce.
Taky na to trpím, už od puberty, říkala jsem si, že až budu mít odrozeno, půjdu na ten laser, ale když to tu tak čtu, že se to stejně vrací, tak si říkám, jestli to má smysl…
Ahoj,
poradil by mi nekdo k jake doktorce bych mela jit s metlickovymi zilkami? Potrebovala bych, aby mi udelala nejake zakladni vysetreni a posoudila, co by bylo vhodne udelat. Zabyva se tim dermatolog nebo bych mela jit k jinemu doktorovi? Dekuju!
@Megs píše:Šla bych k mé obvodní doktorce. nemám problém se s ní radit, je přístupná. Očekávala bych, že by mě poslala na cévní.
Ahoj,
poradil by mi nekdo k jake doktorce bych mela jit s metlickovymi zilkami? Potrebovala bych, aby mi udelala nejake zakladni vysetreni a posoudila, co by bylo vhodne udelat. Zabyva se tim dermatolog nebo bych mela jit k jinemu doktorovi? Dekuju!