Jak mám hledat první práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Hanulka82 píše:
No, moc bych ti prala, abys svoji vysněnou praci nasla, ale obavama se, ze bez praxe, vyucena a s dítětem budes nakonec rada i za tu praci ve fabrice
asi tak.
A nemusí ani mít děti, dneska je každý rád za jakoukoli přijatelnou práci.
Taky mám představu ideální práce, ale jen představu. Člověk musí halt taky vidět realitu všedního dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda píše:
Asi máme každá jinou zkušenost. Zakladatelka píše, že jí na ÚP nabízejí práci ve fabrice nebo úklid. Já bych brala ten úklid, i to je tu podpultová práce. Prostě cokoliv raději, než fabriku.
Ja sem delala brigádu ve fabrice a bylo to desné. jen to ne
asi bych taky brala ten úklid. kolik si tak muzu vydělat uklidem?
- Citovat
- Upravit
Bacha na praci ve zmerimexu. Neni to jak prodavat rohliky. V kvalitnim zveraci po tobe budou chtit celkem dost informaci. Musis byt schopna lidem poradit, doporucit apod. Neni to nic jednoducheho a pokud neznas alespon zaklad (rozdeleni a druhy krmiv, vcetne diet) a zakladni pozadavky na chov (od mysi az po ary), tak na to radeji zapomen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja sem delala brigádu ve fabrice a bylo to desné. jen to neasi bych taky brala ten úklid. kolik si tak muzu vydělat uklidem?
Typuju tak 8-10tis? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda píše:
Asi máme každá jinou zkušenost. Zakladatelka píše, že jí na ÚP nabízejí práci ve fabrice nebo úklid. Já bych brala ten úklid, i to je tu podpultová práce. Prostě cokoliv raději, než fabriku.
já mám dosti zkušeností, jak s prodavačkou, tak prací u McDonalda-to bylo jen uklízení, když už po tom kdo touží
a pak s fabrikou, a věř, že nejhůř je u malého soukromníka, co ti počítá minuty přestávky, a kolik ti dá/nedá.
To je to nejhorší.
A ve fabrice jsem dělala 80% svých prozatím prodiktivních let, a vím, že jsou tam aspoň jakž takž peníze.
Mám v plánu za pár let jít dělat něco v místě svého bydliště, něco za míň, ale to jen proto, že mám po krk kolektivu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 píše:
Typuju tak 8-10tis?
No tak to zaplatím akorat tak najem a zbyde mi cca 1-2 tisíce na mesic
a to jsem sama s ditetem a bývalý neplatí alimenty je vyjimecne velmi vyjimecne ![]()
- Citovat
- Upravit
@aprazanda píše:
ona ale na UP ještě ani není, teprve zjistuje jak se práce hleda…na UP ji v dnesni době uz nic nabízet nebudou, max. se ji zeptají, jestli ma doma pristup k internetu, a pokud ne, tak at si chodi praci vyhledávat na PC na UP
cely dotaz zakladatelky je strasne naivni, ale nechci ji kazit iluze…
ja mam maturitu, velmi slusnou praxi, znalost jazkya, presto se bojim, ze po materske pro me idelani praci nesezenu a smiruju se i s tou fabrikou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz píše:
Bacha na praci ve zmerimexu. Neni to jak prodavat rohliky. V kvalitnim zveraci po tobe budou chtit celkem dost informaci. Musis byt schopna lidem poradit, doporucit apod. Neni to nic jednoducheho a pokud neznas alespon zaklad (rozdeleni a druhy krmiv, vcetne diet) a zakladni pozadavky na chov (od mysi az po ary), tak na to radeji zapomen.
Nikdy jsem v pet centrech nenarazila na nepříjemnou prodavačku. Jsou tam vesměs mladé holčiny, ochotné, milé k zákazníkům i zvířatům. Hezká práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych ji prala, aby ji to vyslo. Je tak natesena a realitou nepolibena, ze by to bylo skoda kazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz píše:
Ja bych ji prala, aby ji to vyslo. Je tak natesena a realitou nepolibena, ze by to bylo skoda kazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanulka82 píše:
ona ale na UP ještě ani není, teprve zjistuje jak se práce hleda…na UP ji v dnesni době uz nic nabízet nebudou, max. se ji zeptají, jestli ma doma pristup k internetu, a pokud ne, tak at si chodi praci vyhledávat na PC na UPcely dotaz zakladatelky je strasne naivni, ale nechci ji kazit iluze…
ja mam maturitu, velmi slusnou praxi, znalost jazkya, presto se bojim, ze po materske pro me idelani praci nesezenu a smiruju se i s tou fabrikou…
Přesně tak, jsem na tom stejně a byla bych ráda i za tu fabriku, hlavně že by byla práce! Mě ten dotaz zakladatelky přijde taky dost naivní, jak od 13-ti leté holky…sama s dítětem a vyučením… asi bude hodně překvapená jaká je realita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@momi33 No prave
Ve skole berou uklizecky kolem 9tis..vic ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit