Poprvé letadlem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
19.6.19 16:04
@stinga píše:
@Sofierules nejlepší jsou chlapi 70+, kteří jako správný dress code mají dlouhé kalhoty a sandály bez ponožek :poblion: :poblion: :poblion: zážitek století, nezapomenu do smrti, ty překřížené prsty s několika klouby, hnědozelené nehty a bílá posmrtná kůže - ale do sandálů ponožky nikdy

a co je špatného na tom, že mají kalhoty a k tomu sandály? :think:

jinak bych nijak neřešila to, v čem člověk letí. Já tedy většinou lítám v teniskách, protože jsou těžké a potřebuju minimalizovat váhu zavazadel. Ale kdybych nebyla limitovaná váhou kufrů, tak bych lítala v žabkách nebo rychlonazouvacích sandálech a vlastně klidně i v těch crocsech. Nejvíc mě totiž vytáčí, když v noci potřebuju já nebo kluk na záchod a musím lovit někde pod sedačkou tenisky a pak se do nich ještě rychle nacpat.

• Citovat
  • Upravit
5040
19.6.19 16:35
@lucenka píše:
a co je špatného na tom, že mají kalhoty a k tomu sandály? :think:jinak bych nijak neřešila to, v čem člověk letí. Já tedy většinou lítám v teniskách, protože jsou těžké a potřebuju minimalizovat váhu zavazadel. Ale kdybych nebyla limitovaná váhou kufrů, tak bych lítala v žabkách nebo rychlonazouvacích sandálech a vlastně klidně i v těch crocsech. Nejvíc mě totiž vytáčí, když v noci potřebuju já nebo kluk na záchod a musím lovit někde pod sedačkou tenisky a pak se do nich ještě rychle nacpat.

No jo, ale i jakékoli rychlonazouvací pantofle jsou lepší, než kroksky. To je taková plastová obludnost, připomíná mi to klauny. Nosím je jen do lodi. Tam se hodí, že jsou plastové, děrované a člověk si v nich v řece neukopne palce. Jinak v nich žádnou výhodu nespatřuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.6.19 16:40
@Čičorečka píše:
No jo, ale i jakékoli rychlonazouvací pantofle jsou lepší, než kroksky. To je taková plastová obludnost, připomíná mi to klauny. Nosím je jen do lodi. Tam se hodí, že jsou plastové, děrované a člověk si v nich v řece neukopne palce. Jinak v nich žádnou výhodu nespatřuju.

tak když se jede k moři, tak si bere na nohu boty, které nejspíš nejvíc využije. A pak už třeba jenom jedny na parádu, které ale nejsou pohodlné na cestování.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.6.19 17:54

Teda nevim, ja mam original Crocsy a noha se v nich nepoti na rozdil od plastovych napodobenin od stanku. A klidne v nich i litam na dovcu a je mi uplne u riti, co si o tom kdo mysli…mne zas prijdou priserne trekove sandaly a vubec trekove obleceni ve meste…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.6.19 17:56
@lucenka píše:
tak když se jede k moři, tak si bere na nohu boty, které nejspíš nejvíc využije. A pak už třeba jenom jedny na parádu, které ale nejsou pohodlné na cestování.

Asi tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.6.19 18:01

Crocsum zdar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15872
21.6.19 18:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.19 18:09
@Zumpa píše:
@Hanka1 :poblion:

Vis jaka to je uleva po celym dni v lodickach na podpatku… :palec:

• Citovat
  • Upravit
192
21.6.19 18:58

Ja bych si kazdopadne do letadla nebrala sandaly… po dvaceti minutach zacnes litovat, az naplno uderi klimatizace :D radeji botasky/conversky/espadrillky a fusekle s sebou
(Crocs uz vubec, to rovnou muzes letet v backorach :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.6.19 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15872
21.6.19 20:24
@Hanka1 píše:
Vis jaka to je uleva po celym dni v lodickach na podpatku… :palec:

To věřím, nicméně ani mé pochopení nepřekoná můj odpor k něčemu, co vypadá jako uřízlé vyřazené gumovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.19 16:12

Vyrovnání těla s tlakem po letadle

Ahoj holky, v sobotu jsem se vrátila z dovolené po týdnu, letěli jsme tam letadlem, po návratu tedy od soboty si přijdu tlakově hrozně spátne, mám doma tlakoměr a tlak mám pro většině okolo 102/70 a níž. Holky, je možné, že může nějakou dobu trvat, než se moje tělo vyrovná s jiným tlakem v letadle nebo s jiným prostředím na dovolené? V letadle jsme měli dost turbulencí.
Dekuji za odpověď se zkušenostmi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26.8.19 17:17

Ne, nemelo by se to takhle projevit. Rozhodne ne nizsim tlakem a jeste takovou dobu po letu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
26.8.19 17:54
@Hanka1 píše:
Teda nevim, ja mam original Crocsy a noha se v nich nepoti na rozdil od plastovych napodobenin od stanku. A klidne v nich i litam na dovcu a je mi uplne u riti, co si o tom kdo mysli…mne zas prijdou priserne trekove sandaly a vubec trekove obleceni ve meste…

Opravdu nepotí? Kupuju je akorát dceři. Na doma mám Coqui nazouváky. Máme celkem chladnou podlahu, obzvlášť v zimě. V Coqui nazouvácích mám nohu do pár vteřin úplně mokrou, vůbec to nedýchá. Chci dát šanci nazouvákům Crocs, ale říkám si, aby to nebylo z bláta do louže.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
26.8.19 17:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v sobotu jsem se vrátila z dovolené po týdnu, letěli jsme tam letadlem, po návratu tedy od soboty si přijdu tlakově hrozně spátne, mám doma tlakoměr a tlak mám pro většině okolo 102/70 a níž. Holky, je možné, že může nějakou dobu trvat, než se moje tělo vyrovná s jiným tlakem v letadle nebo s jiným prostředím na dovolené? V letadle jsme měli dost turbulencí.
Dekuji za odpověď se zkušenostmi. :nevim:

To by byla pecka, kdyby létání letadlem snižovala krevní tlak. Běžně mívám 170/140. S léky to bývá o něco nižší. Létám dva až třikrát ročně, ale tlak mi to teda nikdy nesnížilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix