Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám letět poprvé letadlem (cca 2 hod.) a tak bych se radši chtěla zeptat, jestli může let letadlem nějak ublížit člověku, který trpí nízkým tlakem a migrénami? Díky za rady a tipy.
Dvě hodiny jsou v pohodě. Ani nemrkneš a budeš zase nohama na zemi
S migrénami zkušenost nemám, ale tlak mám pořád šíleně nízký. Nikdy jsem však při letu neměla problémy
(Jestli to nebylo panákem, kterého si pravidelně dávám, když létám. Spíš ze zvyku než že bych ho potřebovala.
)
Tak šťastný let!
Mam nizky tlak i migreny a litani miluju!
2 hodiny jsou jako nic, uzij si to
(horsi je ale cekani na letisti, obzvlast na Ruzyni, kdyz je nekolikahodinovy zpozdeni
)
Děkuju vám všem za zklidnění, věděla jsem, že tady mi určitě někdo poradí ![]()
Vidíš, to mě ani nenapadlo ![]()
Vaše komentáře mě zklidnili, zkusím toho panáka a uvidím ![]()
dve hodiny prejdú veľmi rýchlo, s nízkym tlakom nebudeš mať problémy, neboj sa! lietanie je úžasné, príjemnú cestu! ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi. Zajímala by mě obuv do letadla, můžu krosky nebo raději nějakou letní obuv?
@Diggy píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Zajímala by mě obuv do letadla, můžu krosky nebo raději nějakou letní obuv?
Vzala bych si pohodlnou letní obuv. Poletíme odpoledne, budu mít klasické tenisky, sandály budu mít na ven k moři. Obuv typu Crocs nosím k vodě a na chvilkové nošení, ne jako vycházkovou obuv.
Krosky křusky ![]()
Jestli máš zdravý cévy a neletíš přes půl světa, vem si cokoliv, v čem ti je dobře. Není třeba plašit s něčím extra. Letěla jsem i v lodičkách a úplně v klidu.
Jasně že můžeš “ krosky”
pokud je to tvoje standardní obuv..Ruzyňské letiště žádný dress code nemá… bohuzel ![]()
@Diggy muzes co chces, zadna predepsana obuv neni…nicmene mne byva v letadle zima, ja beru tenisky nebo neco podobneho