Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Caboverde píše:
Opravdu nepotí? Kupuju je akorát dceři. Na doma mám Coqui nazouváky. Máme celkem chladnou podlahu, obzvlášť v zimě. V Coqui nazouvácích mám nohu do pár vteřin úplně mokrou, vůbec to nedýchá. Chci dát šanci nazouvákům Crocs, ale říkám si, aby to nebylo z bláta do louže.
Fakt ne, mam je od doby, co to zacalo a ja byla tehotna ve vedru s natejskajicima nohama, takze bratru 16 let, ale kupuju v kamennych obchodech a nejradeji primo v Crocs obchodech, ted po sezone mají i hodne slevy.
Deti je mají ve skole jako prezuvky a nic jiného uz nechteji. U nas na druhem stupni a ted uz na gymplu ani prezouvat nemusi a presto se v zime do nich prezouvaji a ja jsem rada.
Ja mam tri pary, dva klasicke - jedny doma a jedny zahrada a na normalni noseni, takove ty uzsi damske cerne, vypadaji jak balerinky s dirkama a paskama přes patu…Když jedny oslapu, tak vyhodim a nahradim jinyma nebo je necham na dovolene…většinou kupuju mimosezonne ve slevach, daji se poridit i za petikilo…
Jinak doma mame taky dlazbu a od doby Crocsu nesnasim ruzne hadrove pantofle, naposledy jsem si koupila napodobeninu Bierkenstock pantofli v Lidlu, jako pohodlne jsou, celkem na noze vzhledne taky, ale vadi mi, jak se do nich clovek poti a jsou pod chodidlem ani ne spinave, spis zasle a oslapane a ze to oproti Crocsum nejdem poradne umejt…
Tak z dlouhych letu trochu mimo jsem, dospavam casovy posun, pokud letime v zime tak i teplotni sok. Tlak si nemerim, ale obavam se ze mi ho cestovani spis zvysuje. Dva dny na aklimatizaci si vetsinou davam.
Ad Crocsy: fakt se v nich noha nepoti. Taky jsem dlouho odolavala, ale jak jsem je zkusila, uz to jelo. Lonske leto v paskovych sandalech, zadne poceni, puchyre ani nohy me nebolely. Bez nazouvaku na dovolenou neodjedu. Jsou idealni do vsech tech malajsijskych i javskych koupelen kde je vecne mokra podlaha, daji se rychle vyzout na mistech kam se nesmi v botech, jsou fajn na pisek i do more a dalsi vyhodu jsem letos objevila, kdyz prijde monzun a prutrz mracen rozhodne uschnou rychleji nez Keeny.
Ahoj,
poletim poprve letadlem a jelikoz jsem prostorove vyrazna, koupili jsme si s manzelem jednu letenku (sedadlo) navic, takze budeme mit tu celou trojku sedacek jen pro sebe.
Ale ted me zarazilo, zda se v letadle daji vubec zvednout podrucky? Protoze pokud ne, tak ta sedacka navic nema moc vyznam.
Letime do Rima s CSA..
Nevite? Jejich call centrum je dost mimo, protoze jeden operator mi odepise, ze se nedaji zvednout a po telefonu mi jiny rekne, ze daji.. Tak ted cemu verit..
Konkretne je to rada 7.
No, parkrat jsem letela a ty krajni se zvednout dali. Ty mezi sedadli uz ne, byli kovovy…
@Anonymní píše:
Ahoj,
poletim poprve letadlem a jelikoz jsem prostorove vyrazna, koupili jsme si s manzelem jednu letenku (sedadlo) navic, takze budeme mit tu celou trojku sedacek jen pro sebe.
Ale ted me zarazilo, zda se v letadle daji vubec zvednout podrucky? Protoze pokud ne, tak ta sedacka navic nema moc vyznam.
Letime do Rima s CSA..
Nevite? Jejich call centrum je dost mimo, protoze jeden operator mi odepise, ze se nedaji zvednout a po telefonu mi jiny rekne, ze daji.. Tak ted cemu verit..
Konkretne je to rada 7.
No letěla s nama teta co ma 150 kg a normalne se vlezla, jste to kupovali zbytecne ne.. a zvednout se daly ale jestli to neni podle typu letadla to nevim
@Kaileee No hele ja jsem si rekla, ze nez abych se stresovala, ze se nevejdu, tak radsi zaplatim a budu v klidu a aspon si to vyzkousim.. A mam o par kg vic nez tvoje teta bohuzel… ![]()
Co jsem letěla, tak nikdy nešli až úplně nahoru ![]()
Zrovna loni jsem chtěla při nočním letu, aby se syn natáhl…no nešlo to.
Ale záleží jaký je to model.
@Anonymní píše:
@Kaileee No hele ja jsem si rekla, ze nez abych se stresovala, ze se nevejdu, tak radsi zaplatim a budu v klidu a aspon si to vyzkousim.. A mam o par kg vic nez tvoje teta bohuzel…
Ti to misto navic stejne nepomuze a budes si muset zadat a prodlouzeni pasu… nestresuj se
@Kaileee jo s tim pocitam, ale slo mi spis o to, abych neutiskovala nekoho vedle svoji prdeli…
Na podzim jdu na bariatrickou operaci, tak pristi rok uz toto nebudu resit, doufam
![]()
Tak to ja bych byla uz mrtva, normalne mam tlak 90/60 a litam několikrát rocne…