Poprvé těhulkou

• Otevřená skupina

Poprvé těhulkou? jaké máme pocity a přání? podělme se o ně! Popovídejme si :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

13370
26.6.13 19:30

Poprvé těhulkou

Ahoj. Jsem poprvé těhulkou, už ve 23. týdnu. Začíná na mě dolíhat strach z porodu :-) Máte to už taky tekhle někdo? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
8.7.13 11:09

Ahojky :-) já teď začínám 20. týden :-) strach z porodu ještě nemám, i když mám teď v poslední době,,štěstí" na různé pořady, kde porod právě probíhá a většinou dost drasticky :-) tak z toho moc radost nemám. Teď mám spíš období, kdy už se pomalu začínám dívat po kočárku a nejspíš vlítnu brzy i do obchůdku a koupím 1.hračku nebo něco podobného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.7.13 20:17

Ahoj :) Tak já teprve 13. týden a konečně mi začíná být trošku líp a na miminko se těším čím dál více :) Termín „až“ 14. 1., tak na přemýšlení o porodu zatím nedošlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
5.8.13 20:42
@kajka101 píše:
Ahojky :-) já teď začínám 20. týden :-) strach z porodu ještě nemám, i když mám teď v poslední době,,štěstí" na různé pořady, kde porod právě probíhá a většinou dost drasticky :-) tak z toho moc radost nemám. Teď mám spíš období, kdy už se pomalu začínám dívat po kočárku a nejspíš vlítnu brzy i do obchůdku a koupím 1.hračku nebo něco podobného :-)

Já po kočárku začala koukat taky později. Teď už jsem 29. týden a už ho mám vybraný. Stačí ho jen koupit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
5.8.13 20:42
@Maaarťule píše:
Ahoj :) Tak já teprve 13. týden a konečně mi začíná být trošku líp a na miminko se těším čím dál více :) Termín „až“ 14. 1., tak na přemýšlení o porodu zatím nedošlo :)

Na mě strach z porodu dolíhá čím dál víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.13 13:51

Jakému typu jsi dala přednost? já půjdu asi do klasiky se čtyřma kolečkama s aretací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
8.8.13 16:23

@kajka101 Já mam vybranej tenhle kočárek http://www.detatko.eu/…barva-49.htm Už ho jen koupit. Okoukla jsem si ho i v prodejně a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.8.13 10:08

:-) hmm ten není špatnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
30.7.14 09:43

@Dupča ahoj,ten kočárek je super, je to něco podobného, co bych chtěla já:)kdypak máš termínek? A už víš, co tu bude?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
30.7.14 09:44
@AndyR píše:
@Dupča ahoj,ten kočárek je super, je to něco podobného, co bych chtěla já:)kdypak máš termínek? A už víš, co tu bude?? :kytka:

Já už mám 9-ti měsíčního chlapečka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
30.7.14 09:48

@AndyR A kdy ty máš termín? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
30.7.14 09:49
@Dupča
@Dupča píše:
Ahoj. Jsem poprvé těhulkou, už ve 23. týdnu. Začíná na mě dolíhat strach z porodu :-) Máte to už taky tekhle někdo? ;-)

ahojky, já jsem dnes 19+5,strach z porodu???Čeče, je fakt že občas nad tím přemýšlím, jaké to bude, jestli vše proběhne ok, jestli nebudou komlpikce…ale víš co ti povím :mrgreen: myslím si, že každá z nás si to neuvědomuje(hlavně prvorodičky, tj pochopitelné)ale ta psychyka se asi sama nějak srovná až budeš opravdu cca týden od porodu :D Takle si myslím, že to v těch našich mozkovnách funguje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
30.7.14 09:51

@Dupča no bude to Vánoční dáreček :mrgreen: 19.12…
jinak jsem se nkoukla na datum, tedy hlavně na rok tvého příspěvku ze strachu z porodu :DDDto se omlouvám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13370
30.7.14 10:29
@AndyR píše:
@Dupča no bude to Vánoční dáreček :mrgreen: 19.12…
jinak jsem se nkoukla na datum, tedy hlavně na rok tvého příspěvku ze strachu z porodu :DDDto se omlouvám ;)

Nevadí ;-) Tak to budete mít krásný vánoční dárek co? A víš pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
30.7.14 11:15

@Dupča no jasný :mrgreen: první chlapisko do rodiny :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny