Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky chtěla bych otěhotnit,ale nějak se nám to nedaří.Chtěla bych poradit co bych měla pro to udělat,aby se to povedlo. ![]()
Díky Darinka
ahoj - určitě koukni na diskuse o snažení a neplodnosti, tam najdeš inspiraci
např.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
jinak - pokud je to delší doba = +- rok a více - doporučuju základní vyšetření= zjištění hormonálního profilu u tebe, který se dělá 2-3. den MS - krev ti odebere gynekolog, vyšetření spermiogramu u partnera a zjištění ovulace - buď folikulometrií nebo měření bazální teploty
Já už jsem byla těhotná,ale bohužel jsem potratila.Už je to pomalu 2 roky a stále nemohu otěhotnit.Já jsem slyšela,že jsou na to nějaké vitamíny.
no vitamíny - možná si najdi recept na čaj podle mojžíšové nebo starý dobrý kontryhel ![]()
a pokud už máš to, co jsem psala výše, tak bych zkusila ještě cvičení podle mojžíšové -jestli u vás jde - ale pod odborným dohledem rehabilitační pracovnice
ps za 2 roky se toho bohužel může změnit hodně ![]()
u chlapů se bere hlavně zinek, selen a vit. E ![]()
není zač, snažíme se 3 roky, tak mám vědomosti na rozdávání ![]()
hlavně ať se co nejdříve zadaří! ![]()
Ahoj ![]()
chtěla bys se zeptat jak se jmenují vitamíny na podporu otěhotnění.Byla bych moc ráda kdyby jste mi pomohli.Budu každýmo moc vděčná za každou radu.
Děkuji všem. ![]()
Já teda nevím, ale jestli myslíš multivitamíny, které berou snažilky a těhule, tak těch je na trhu hafo. Asi nejdůležitější je brát kyselinu listovou v době snažení a v 1.trimestru.
Ale mám pocit, že po 2letech snažení tě vitamíny nevytrhnou.
Kdybych se tak dlouho snažila o mimi, už bych dávno opruzovala u dr, popřípadě rovnou v nějakém centru asistované reprodukce.