Pořád brečí - syn 5 let

104
27.3.15 21:03

pořád brečí (syn 5 let)

Ahoj, sice už po několikáte, ale i o pět potřebuji pomoct. Syn začne brečet pokaždé, když mu řeknu nedělej to nebo zvýším hlas kdyt zlobí pořád brečí, ted už brečí skoro tři čtvrtě hodiny, nemáte prosím nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
27.3.15 21:04

Vzij se do nej, asi se te boji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
27.3.15 21:06

Je citlivej musíš mít k němu citlivější přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380

Asi moc neporadím, ale můj pětileťák je poslední půlrok taky lítostivý :nevim: Ale spíš když na něj něco leze nebo je třeba unavený, dřív se vztekal teď to má takhle. Asi takové období, ale třičtvrtě hodiny teda nepláče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Běžte spát. Oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 21:07
@MarieOVMUC píše:
Vzij se do nej, asi se te boji

Pořád se mazlí, snažím se být hodná, ale i treba kdyz se ma jit koupat zacne hrozne brecet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
27.3.15 21:08

A brečí upřímně nebo spíš z trucu? Mám stejně staré dítě a ted to na mě árkrát taky zkusil, řekla jsem mu, že tohle na mě neplatí, že se budu zlobit ještě víc a zdá se že to pochopil… ale neznám situaci a nebyla jsem u toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 21:08
@Ainy píše:
Asi moc neporadím, ale můj pětileťák je poslední půlrok taky lítostivý :nevim: Ale spíš když na něj něco leze nebo je třeba unavený, dřív se vztekal teď to má takhle. Asi takové období, ale třičtvrtě hodiny teda nepláče :think:

Když se zeptám co se stali, řekne nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.3.15 21:09

Pošli ho spát ne? Podle mne rozmazlenost

• Citovat
  • Upravit
4621
27.3.15 21:10
@matrina píše:
Pořád se mazlí, snažím se být hodná, ale i treba kdyz se ma jit koupat zacne hrozne brecet.

tak to neznám, nevím co poradit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
@Terlas píše:
A brečí upřímně nebo spíš z trucu? Mám stejně staré dítě a ted to na mě árkrát taky zkusil, řekla jsem mu, že tohle na mě neplatí, že se budu zlobit ještě víc a zdá se že to pochopil… ale neznám situaci a nebyla jsem u toho :think:

Z trucu bych neřekla, spíš vždycky když něco řeknu např: jdeme delat hají, a začne brečet, snažím se ho uklidnit, nechci aby se trápil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266

Já tohle prý dělala rodičům a protože jsem byla hrozně na prachy (milovala jsem si házet korunky do kasičky) :oops: :mrgreen: Tak mi rodiče dali na začátku měsíce 30 kč v korunách a když jsem začala brečet, tak jsem musela korunku vrátit… no a od té jsem brečela jen když mě něco hodně bolelo a nešlo to zadržet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.3.15 21:11
@jahuhudka píše:
Pošli ho spát ne? Podle mne rozmazlenost

Už spí, uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
27.3.15 21:11

@MarieOVMUC to mu má všechno dovolit a na všechno přikyvovat? To si myslím, že příčina bude někde jinde. :nevim:
@matrina Dřív ti to nedělal? Jak reagoval předtím, když ses na něho zlobila? Jinak radu mám, ale nevím, jestli to k něčemu bude - pokud to dřív nedělal, bude třeba obrnit se trpělivostí a počkat, až to zase přejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
27.3.15 21:14

@matrina ty říkáš předškolákovi, že jdete dělat hají? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie