Pořád brečí - syn 5 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
28.3.15 10:22

@matrina
Marťi,
vykašli se na ty přemoudřelý nány, který Tě umí jenom kritizovat. Na výchovu není univerzální recept a řekla bych, že je to jedna z nejsložitějších věci na světe - pokud má nějak vypadat.
Neobhajuj se před nima, nemá to cenu - hojí si na Tobě mindrák, i kdybys byla svatá…V životě tě neviděly, ale mají přesnou představu, co jsi zač.
Moje dcerka noční děsy ani jiné následky vlivem oné sprchy nemá a moc dobře ví, proč se to stalo. Vztahy máme velice pěkné, ale když opakovaně zlobí, není to s ní jednoduché.
Tak hodně štěstí a ať se chlapeček sklidní :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.3.15 10:32
@pe-terka píše:
@matrina
Marťi,
vykašli se na ty přemoudřelý nány, který Tě umí jenom kritizovat. Na výchovu není univerzální recept a řekla bych, že je to jedna z nejsložitějších věci na světe - pokud má nějak vypadat.
Neobhajuj se před nima, nemá to cenu - hojí si na Tobě mindrák, i kdybys byla svatá…V životě tě neviděly, ale mají přesnou představu, co jsi zač.
Moje dcerka noční děsy ani jiné následky vlivem oné sprchy nemá a moc dobře ví, proč se to stalo. Vztahy máme velice pěkné, ale když opakovaně zlobí, není to s ní jednoduché.
Tak hodně štěstí a ať se chlapeček sklidní :hug:.
:mrgreen:
no ano všechny kdo nesouhlasí s tím že je sprcha vhodný výchovný prostředek pro čtyřleté a pětileté dítě mají mindrák a hojí si ho na vás obou… tak to je hláška na sobotní den 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.3.15 10:33
@pe-terka píše:
@matrina
Marťi,

Nějaká podrážděná při sobotě, ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.3.15 10:34
@Antonie Bolavá píše:
Strčit dítě pod studenou sprchu je padlý na hlavu v jakémkoli kontextu

Souhlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.3.15 10:36

@matrina
Btw. zrovna o té studené sprše (krátkodobé samozřejmě) jsem kdysi četla v nějakém časopise pro maminky, asi Betynka to byla…Psali, že je to jedna z možných metod, jak zvládnout prudký dětský vztek..
Pokud má člověk rozum, nedovolí si tvrdit, že jen on ví, co je a není správné. Ona totiž jedna pravda a univerzální recept na život neexistuje. To, že Tě synův pláč znepokojuje a hledáš příčiny značí, že ho máš moc ráda. A to je základ pro správné rodičovství. Chyby děláme všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.3.15 10:38
@Catus píše:
Nějaká podrážděná při sobotě, ne :lol:

Co je na mém příspěvku podrážděného, buď konkrétní? BTW. byl určen Tobě? Nikoho jsem nejmenovala… No, asi ses poznala, ale to je Tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.3.15 10:53
@pe-terka píše:
Co je na mém příspěvku podrážděného, buď konkrétní? BTW. byl určen Tobě? Nikoho jsem nejmenovala… No, asi ses poznala, ale to je Tvůj problém.

To je přesně to, o čem píšu. Útočíš a máš pocit, jak strašně jsi nad věcí :lol:
Ale v klidu, mě nijak nedráždíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.3.15 13:42

Mám dva kluky… V životě mě nenapadlo je strčit pod studenou sprchu! Oba jsou relativně hodni a klidní, ale taky dokážou zlobit a zkouší se mnou diskutovat, hodne s nimi mluvím, jednáme s nimi jako s partakama, hysteraky nebo vztekle záchvaty naštěstí neznám..starší občas knoura když se mu něco nedaří, ale opět s nim mluvím a usmernuju..na zadek ani nevím kdy dostal :think: mladší včera dostal jeden plac po zadnici když záměrně sypal hračky za topení, trest? Musel to cele uklidit sám..nakonec si myslím, ze jak se mu nechtělo, ale uklidnil, už to dělat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.3.15 14:35
@Catus píše:
To je přesně to, o čem píšu. Útočíš a máš pocit, jak strašně jsi nad věcí :lol:
Ale v klidu, mě nijak nedráždíš :kytka:

pokud to tak vnímáš, tak se omlouvám - útočit jsem na nikoho nechtěla. A nad věcí? To určitě nejsem, ale připouštím, že na výchovu není jednotný koncept. Pokud se někomu nelíbí, že jsem jednou svou dceru na chvíli šupla pod sprchu, když měla silný afekt - ok, může mi to vytknout a já se nad tím zamyslím. Ale jde o formu, jak mi to vytkne. Oznámit mi, aniž by mě či mou rodinu jakkoli znal, že moje dítě je chudák… :think:. Tohle formu neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 15:32
@pe-terka píše:
@matrina
Marťi,

Děkuju moc, dneska to zatím jde, akorát při obědě kravál, jinak dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.3.15 15:37
@KriJona píše:
Mám dva kluky… V životě mě nenapadlo je strčit pod studenou sprchu! Oba jsou relativně hodni a klidní, ale taky dokážou zlobit a zkouší se mnou diskutovat, hodne s nimi mluvím, jednáme s nimi jako s partakama, hysteraky nebo vztekle záchvaty naštěstí neznám..starší občas knoura když se mu něco nedaří, ale opět s nim mluvím a usmernuju..na zadek ani nevím kdy dostal :think: mladší včera dostal jeden plac po zadnici když záměrně sypal hračky za topení, trest? Musel to cele uklidit sám..nakonec si myslím, ze jak se mu nechtělo, ale uklidnil, už to dělat nebude

Prosím vás, vy tady děláte jako kdybych ho tímhle způsoben trestala každý den, to vůbec není pravda. Jinak dokáže být i hodný, občas se mazlí, ale spíše víc zlobí, vzteká se a brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.15 15:43

@matrina Nebere prcek nějaké léky dlouhodobě?

• Citovat
  • Upravit
104
28.3.15 15:46
@Anonymní píše:
@matrina Nebere prcek nějaké léky dlouhodobě?

Zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.15 15:49

@matrina můj syn bral dlouhodobě léky na asta a měl z nich nežádoucí účinky byl nervózní v noci se budil křičel plakal byl zlý a tak dále a tak proto se ptám, po vysazení se vše srovnalo, když ale nic nebere tak tím to nebude

• Citovat
  • Upravit
104
28.3.15 15:49
@matrina píše:
Zatím ne.

Teď je to zatím bez pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...