pořád pláče (6měsíců)..

9867
27.5.06 19:05

A co dela jinak? Cpe si prstiky do pusy? Nechce jist? Pije? Musis napsat vic - ale osobne bych podezrivala univerzalniho vinika - zubiska…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
27.5.06 19:07

kámoška má klučíka tomu bude za pár dní taky 6 měsíců a měl to co popisuješ tento týden. Jeden či dva dny byl protivnej a nic ho nebavilo a když už se zabavil nějakou hračkou tak opravdu jen na chviličku a různě pofňukával. V noci spal dobře a přes den nic moc a ani v kočárku, kde normálně spinká krásně, na dlouho nezabral. A už mi ukazovala, že se mu klube něco na spodní části.
Hodně holek v mém okolí vyzkoušelo takový gel na dásničky (když v lékárně řekneš, že to je na prorážení zoubků budou vědět) Nebo dávali nachlazovat gelová kousátka. No a slyšela jsem, že existuje něco z odvětví homeopatiky, ale v mém okolí nikdo nemá vyzkoušeno takže nevím jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
27.5.06 19:18

Ahojky Alfie,
tak naší anetce bude pět měsíců a před týdnem jsme asi 5 dnů prožívaly přesně to co popisuješ. Také jsem to přiřazovala zoubkům,jelikož prstíkama neustále rejdila v pusince a i ty dásně se mi zdáli mírně nateklé :? Dle rad kamarádek jsem zakoupila gel Mundisal a světe div se pomohl!!!!! Hlavně před spaním nebo když chtěla papat ( to ji nejspíš sání dost dráždilo) a do dvou minut byl klid.doporučuji zakoupit a opět budete mít klidné dny :D

Z letáku: Po nanesení na postižené místo se Mundisal gel rychle vstřebává ze sliznice a velmi účinně tlumí bolest. Útlum bolesti se dostaví 2-3 minuty po nanesení a působí po dobu 2-3 hodin!Neobsahuje cukr a na sliznice je velmi dobře snášen. Nežádoucí účinky nejsou známy. používá se 3-4× denně,pokud to intenzita bolestivosti vyžaduje,můžete opakovat léčbu každé 2-3 hodiny.

Tak hodně štěstí se zoubky,nám se střídavě prořezávají už měsíc a vypadá to,že to ještě nějakou dobu potrvá :evil:

Paaaaaa Paulinka + Anetka ze zimňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
27.5.06 19:22

Jo,ještě jsem ti chtěla doporučit takové masážní kartáčky.já je mám z drogerie DM a prodávají je po třech,kde jsou dva masážní a jeden normoš. V podstatě za pakatel.A ten gel mě stál 78 kč,takže také dobrá cena. Anetka si ten masážní kartáček drží sama, rejdí si s ním po dásních a dělá ji to opravdu dobře :lol:

Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
27.5.06 19:24

Jo,ještě jsem ti chtěla doporučit takové masážní kartáčky.já je mám z drogerie DM a prodávají je po třech,kde jsou dva masážní a jeden normoš. V podstatě za pakatel.A ten gel mě stál 78 kč,takže také dobrá cena. Anetka si ten masážní kartáček drží sama, rejdí si s ním po dásních a dělá ji to opravdu dobře :lol:

Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
27.5.06 19:31

Paulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
27.5.06 20:49

Ahoj Alfie,
já bych to laicky taky přisuzovala zoubkům. Mates zatím nemá a ani se netváří, že brzy mít bude.
Vlastně sem píšu jen proto, že jsi tuhle diskuzi založila ty. Už jsme o tobě dlouho „neslyšely“ v Zimňátkách. Jestli budeš mít někdy chvilku, tak napiš, jak se s Davídkem máte.
Pa Monika ze Zimňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.5.06 10:29

Ahoj alfie, můj syn stejně starý si cpe ručičky do pusinky už hodně dlouho, taky má někdy dny, kdy je celé propláče a špatně spí, ale zoubek teda nemá ani jeden. Myslím si, že se každá špatná nálada přisuzuje zoubkům, ale takhle malé děti prostě taky někdy mají náladu pod psa, nic je nebaví, může na ně taky působit změna počasí jako na nás dospělé.

Jak se říká - není každý den posvícení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky