Kojení a mens..

189
26.5.06 10:03

Kojení a mens..

Chtěla jsem se zeptat :Pořád kojím hlavně v noci tak 3krát.Ve dne tak 3krát.A tak nevím kdy mě to postihne?Všude píšou,že když kojím tak 5-6krát tak to nemusí přjít.Je to tak?
Tak jestli budu kojit 2roky tak nebudu vědět co to je?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
26.5.06 10:17

Ahoj Jonko, to je velmi individuální a faktory směřující k tomu, abys zase menstruovala jsou nevyzpytatelné… :) Nicméně je fakt, že intenzivní kojení spíše přispívá k tomu, abys nemenstruovala…Ale není to pravidlem.
Uvedu svůj příklad. Já jsem plně kojila do 6m, pak jsem pokračovala + příkrmy. Kojila jsem dost často jak ve dne, tak v noci. MS přišla 10 m po porodu. Klidně zkoukni starší diskuze, tak se to už taky probíralo. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.5.06 10:27

No děkuji..taky je to dobrá antikoncepce.Já ty starší diskuze nevidím a to je jedno..Neztíhám to hledat.Odpo.jedem na víkend pryč..tak jsem zvědavá jak se malej bude chytat..V jiným prostředí..Tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
26.5.06 10:36

Ahojky!
Já sama tedy ještě nevím… ale kamarádka kojila a kojí podstatně častěji než 6× za den, malýmu jsou 3 měsíce a zrovna to poprvé dostala. Fakt je to dost individuální.
A pozor!!! Určitě není pravda, že kojení = antikoncepce!!! U někoho to platit může, ale spoléhat se na to teda určitě nedá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
26.5.06 11:55

Jonko, antinkoncepce to je, to jo, ale jen na půl roku (anebo jedině tak, že spíš v noci s dítětem a taťku jsi odsunula do pryč :lol: ) - já kojím, kojím a kojím, menstruaci jsem od porodu ještě neměla, a koukni na metříky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.5.06 12:07

ahoj ja kojim uz 11 mesicu a MS mam od 8 mesice po porodu.v tu dobu jsem asi min kojila,ale nekdo koji porad a ma MS hend po porodu.u kazdeho je to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.5.06 12:08

Tak já ti závidím, já to dostala 6 týdnů po porodu a to kojím po 2 hodinách (i v noci) je zázrak když vydrží 3hodiny, tak buď ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.5.06 13:30

Ahoj holky.Tak jsem zvědavá jak to dopadne.Když to nemám tak se přece něco ušetří néé :lol: No nic už končím jedem s rodinkou do JČ.Dítě řve hlady pápá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.06 17:47

Ahoj,
tak já to bohužel dostala už 3 měsíce po porodu a to jsem do 6 měsíců kojila plně. Taky jsem se těšila jak budu mít minimálně půl roku pokoj a ono prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.5.06 19:12

No pokud clovek nemenstruuje, tak to antikoncepce rozhodne je a i dyl nez 6m. Akorat nikdy nemuzes vedet, kdy prijde ten prvni cyklus:-)
Ja nemenstruovala 11m veku Vitka a rozhodne hodne casto kojim jeste ted a i v noci. Tesila jsem se, jak nebudu mestruovat dyl. Kamaradka kojila mnohem min nez ja a nemenstruovala 14m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.5.06 13:35

Tak já kojím od porodu co tři hodiny, v noci je to lepší a první MS mi přišla dva měsíce od porodu. Vůbec jsem ji nečekala, myslela jsem si, že tak minimálně půl roku budu mět od ní klid :D . Ale MS se mi po porodu hodně zlepšila. Dřív jsem se první den neobešla od Ibalginu, jak mi bylo hrozně zle a od porodu o ní vůbec nevím. Aspoň něco pozitivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.5.06 17:39

Kocco, to ti fakt závidím, u mě je to přesně naopak. Před porodem to celkem šlo, po porodu hrůza. Takže buď ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
28.5.06 17:48

Petuldo, to jsem fakt ráda, že se mi to po porodu spravilo, protože vždycky MS pro mě byla horor již od první MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí