Pořád problémy s bydlením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
7.8.12 10:33

Já se obávám, že s nima nic neuděláte. Můžete si stěžovat, ale tyhle lidi jsou úplně mimo, rozhodně nerespektují žádná pravidla. PRostě takhle žijou. Je to příšerný s nima bydlet, ale jelikož se nemůžete odstěhovat, jd esi na to jedině zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.8.12 10:34
@lyrica píše:
@Jura007 Začíná to tak pomalu vypadat, i když to teda bude asi mazec :roll: A když udělám kravál a ono se beztak nic dít nebude, tak pak abychom si honem rychle našli řešení situace :roll: :)
Řešením situace by bylo najít si o nich rychle všechny informace, které by se ti mohly hodit k případnému trestnímu oznámení (jakémukoliv)… Ideální by bylo dostat do vězení člověka, na kterého je byt na byťáku napsaný. No a pak prokázat, že ti ostatní jsou v bytě nelegálně.
Ale to už by byl opravdu extrém.

Příspěvek upraven 07.08.12 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.12 10:34

@pannda Stavebko mi celé před lety vybral můj skvělej otec. Takže na prd :( A když jsem koukala na hypoteční kalkulačky, tak je to fakt masakr, manžel má těch 20 000,– ale já na RD 7100,–. Takže bez šancí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.8.12 10:36
@lyrica píše:
No to jsem si doteď taky myslela! A víš co je nejhorší? Že jsme jediní z baráku, kdo se nebojí (nebo bojí míň jak ostatní). Zbytek dělá, že to nevidí :nevim:
Říká se tomu „stockholmský syndrom“ - oběť se chová tak, aby agresorovi nedala příčinu k agresi a do určité míry s ním i sympatizuje… To je to nejhorší možné chování. Jsou sami proti sobě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.12 10:37

Asi to budeme muset nějak vydržet, než půjdu do práce a pak zkusit tu hypotéku. Já jsem z toho někdy tak vyčerpaná. Neumim si představit, že by si jednou Maty chtěl jít nedejbože hrát před barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
7.8.12 10:38

@lyrica Takže buď otupíte nebo se budete muset nějak vzchopit a pustit se s hledáním bydlení jiného. Chápu, že nedostatek peněz je překážka, ale s cigánama a vyrůstajícím dítětem bych v jednom baráku nebyla. Budeš muset bojovat a nejlépe s dalšími nájemníky na byťáku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.8.12 10:54

@lyrica a nemáš třeba kamarády s vyholenou hlavou a kanadama na nohách? Můj bývalý soused se taky kvůli nepříznivé finanční situaci musel nastěhovat mezi ně a když už toho bylo moc a radnice ani policie nereagovala, tak si prostě sehnal partu holých lebek :mrgreen: Od té doby má klid a dobře, že ho nepasovali za náčelníka :mrgreen: Přitom nedošlo k žádnému násilí. Jednou s nimi výhružně promluvil ten největší :twisted:, dal jim pořádné kapky a protože oni moc dobře ví čeho jsou tito kluci schopní, stáhli se. „Ostrým“ hochům přitom stačí na cigára, největší odměnou je pro ně vidět pos…ý :D Blok obcházejí pravidelně, ale vždycky v jinou hodinu, aby si to černé držky nemohly zmapovat.
Promiňte, že tak dávám najevo svůj odpor k této menšině, nejsem rasista, ale cikány opravdu nesnáším, a to i díky politice, která je v jejich stylu života doslova podporuje :poblion:

Já bych do toho rozhodně šla, policie ani město jim strach nenažene. Tohle je nejúčinnější způsob jak je přivézt k rozumu (tedy k té jedné střízlivé buňce). A hlavně to jde i bez násilí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
7.8.12 10:59

..

Příspěvek upraven 08.08.12 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.12 11:02

Ahoj, naši maj něco podobného v baráku. Víš, co pomáhá? Dojdi za nima a narovinu jim oznam, že jestli okamžitě nepřestanou dělat kravál, bordel, ničit věci a pod, tak oznamuješ na byťáku, kolik jich tam je. Jinak pokaždé po 10té volat policajty na rušení nočního klidu. Je to na dlouho, je to otravné, ale nic jiného nezabírá. Po tomhle je vždycky tak měsíc klid, pak nanovo…S tim strachem se na to vydlábni, ostatní se třeba časem přidaj.. Ale zase na druhou stranu, naši takhle bojujou už x let a ty xindle se pořád nepodařilo vystrnadit :zed: Jo a pokud to jsou pobírači soc dávek, tak aji na socku, oni jim pak zkrouhnou prachy, a to uvidíš, jak se uměj najednou slušně chovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
7.8.12 11:05

Tak tady tech rasistickych kecu si rade nebudu vsimat :roll:

Zakl. Obratila bych se na bytove druzstvo, pripadne tem co sou v byte bych pohroízila, ze pokud nesjednaji poradek, budes nucena je nahlasit tam a tam. Jinak pak opravdu se prestehovat.Kde bydli maminka? k ni nemuzete jit?

• Citovat
  • Upravit
41882
7.8.12 11:08

@neila No, to je taky řešení. A dokonce když o tom uvažuju, tak by se i někdo našel :mrgreen: Sice mi to přijde docela brutální, ale bohužel moje averze už je hooooooodně velká!

@blorchi v garsonce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
7.8.12 11:15

…

Příspěvek upraven 08.08.12 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.12 11:24

Já vím a chápu, že je to hodně blbý, taky bych s nima nechtěla bydlet :cert: Ale bud ráda, že máš kde bydlet a máš městský byt. To my takový „štěstí“ nemáme a platíme podnájem 12000 Kč měsíčně. Taky jsem na RD :zed:

• Citovat
  • Upravit
41882
7.8.12 11:26
@Anonymní píše:
Já vím a chápu, že je to hodně blbý, taky bych s nima nechtěla bydlet :cert: Ale bud ráda, že máš kde bydlet a máš městský byt. To my takový „štěstí“ nemáme a platíme podnájem 12000 Kč měsíčně. Taky jsem na RD :zed:

No ona v tomhle případě to opravdu výhra není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.8.12 11:30

@blorchi To není o rasismu… A jak jsem psala, jde to i bez násilí a týče se to výlučně nepřizpůsobivých romských spoluobčanů. Je vidět, že vůbec netušíš čeho jsou schopni, jak zneužívají systém i jakýkoliv vstřícný přístup. Pokud jsi tak útlocitná a soucitíš s nimi, tak tato diskuze opravdu pro tebe nebude…

@lyrica
Já bych to řešila jedině tak. Policie, magistrát, nebo družstvo je akorát rozdráždí, za co se ti minimálně nějak „odvděčí“. Tyto instituce navíc budou vždycky omezeni nějakým zákonem, směrnicí (typu dokud platí nájem…). Jediné co na ně vždycky platilo je strach a ten jim žádnej „orgán“ ani pán s kravatou rozhodně nenažene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí