Pořád rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
12.8.12 20:38

pořád rýma

Můj 3,5 letý chlapeček má od jara pořád takovou vodovou rýmu k tomu pčíká a svědí ho nos zkoušela jsem spreje ale ty moc nic neřeší doktorka říká že testy jestli není alergik se dělají až na podzim akorát nevím proč to trvá tak dlouho a co na to dát nemáte někdo podobný problém a jak ho řešit :think: díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
12.8.12 20:53

Alergie se skutečně může projevovat přesně tak, jak píšeš. zkusila bych pro jistotu zatím udělat taková ta klasická protialergická opatření jako utírání prachu namokro, účinný vysavač s filtrem, vyhodit čalouněné a jiné věci jako koberce, kde se drží prach, protiroztočové povlaky na lůžkoviny, časté praní peřin a větrání. jak je to s testy na alergii nepovím, to bohužel nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
12.8.12 21:24

To bude zřejmně alergie. :think: Kdyby to měl nějak hodně, tak bych mu po poradě s doktorkou dala nějaký antialergický lék. :nevim: Vypadá to na sennou rýmu. :?

• Citovat
  • Upravit
7421
12.8.12 21:28

No a jeslti je to senná rýma (tedy alergie na pyl), tak je ti podle mne praní peřin a vyházení poloviny věcí v domácnosti naprosto k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 21:31
@Brontik píše:
No a jeslti je to senná rýma (tedy alergie na pyl), tak je ti podle mne praní peřin a vyházení poloviny věcí v domácnosti naprosto k ničemu.

jo to souhlasím, že to nevyřeší alergii na pyly, ale na roztoče, prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.8.12 21:34

Bral Aeurius snad se to tak píše a žádné zlepšení :nevim: zbývá asi počkat na září a nechat ho vyšetřit nevíte musím mít doporučení od pediatra na alergologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 21:39

@kmartina nemusíš. zkusila bych tam zavolat a objednat se sama, i třeba se na to trochu poptat…s tím podzimem se mi to zdá divné. já se takhle objednávala na gastroenterologii a nejdřív se ptali jestli máme doporučení, ale když nebylo, tak to ničemu nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.8.12 21:42

Saroya nevíš nemáš zkušenost kde v Praze jsou dobrý na toto vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 21:45
@kmartina píše:
Saroya nevíš nemáš zkušenost kde v Praze jsou dobrý na toto vyšetření?

Martino, my řešíme s prckem problémy s intolerancí mléka, na alergo jsem volala, jestli to patří tam, ale poslali mě na gastro. Zkušenost mám s nemocnicí na Bulovce, ale s tou alergologií ne. Obecně ale jsou dlouhé čekací doby, držím palce, ať vše dobře zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.8.12 21:49

Děkuji též přeji hodně zdravíííííííííííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
12.8.12 22:03

Nevím, šla bych k alergologovi i bez doporučení pediatra..To vypadá na alergickou sennou rýmu, něco, co ho dráždí celé období., Něco ve formě antihistaminik v kapkách by mu ulevilo, ale dál bych se pídila po vyšetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.8.12 22:57

Kmartino,
Na Bulovce je dobrej Dr. Matulka, ale nevím, jak to bude s objednacíma dobama, z hospitalizace mám dobrou zkušenost s Dr. Štádlerem, má tuším ambulanci 1× týdně… Alergo tam dělá i Dr. Turzíková, ale i ta praská ve švech. My k ní chodíme, ale máme se objednat až v září, že prý přes léto neobjednává… :nevim:
Saroya,
myslím, že je lepší napřed udělat nějaký kloudný testy a až pak likvidovat část domácnosti…
A jen tak mimochodem, ke komu chodíte na gastro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.8.12 10:14
@Brontik píše:
Kmartino,
Na Bulovce je dobrej Dr. Matulka, ale nevím, jak to bude s objednacíma dobama, z hospitalizace mám dobrou zkušenost s Dr. Štádlerem, má tuším ambulanci 1× týdně… Alergo tam dělá i Dr. Turzíková, ale i ta praská ve švech. My k ní chodíme, ale máme se objednat až v září, že prý přes léto neobjednává… :nevim:
Saroya,
myslím, že je lepší napřed udělat nějaký kloudný testy a až pak likvidovat část domácnosti…
A jen tak mimochodem, ke komu chodíte na gastro?
:D ty ses hrozně upnula na likvidování domácnosti. je jasný že to člověk udělá v nějaké míře, která je pro něj možná. roztoči nejsou prospěšný nikomu a v peřinách je hroznej humus, tak lidem, co mají k alergiím dispozici, to může pomoct, ale ať si to každej zváží, jak chce :)
Co je pravdy na tom, že expoziční testy mohou alergii rozjet?
chodíme k Mudr Petrůjové.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
13.8.12 20:14
@Saroya píše: :D ty ses hrozně upnula na likvidování domácnosti. je jasný že to člověk udělá v nějaké míře, která je pro něj možná. roztoči nejsou prospěšný nikomu a v peřinách je hroznej humus, tak lidem, co mají k alergiím dispozici, to může pomoct, ale ať si to každej zváží, jak chce :)
Co je pravdy na tom, že expoziční testy mohou alergii rozjet?

No nediv se, tvůj první příspěvek mi tak připadal… ;) :mrgreen: Já se snažím napřed hledat příčiny a pak je likvidovat… ;)
V tomle případě se divim, že je Dr. neposlala na alergo hnned. Pokud se dělaj pyly až na podzim, tak mohli mezitím udělat zbytek a nebo být alespoň objednaní… Ale vzhledem k tomu, že jsem byla o víkendu poněkud mimo, tak jsem to nestihla ani napsat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.8.12 21:47

Děkuji všem za příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie