Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj Leno. Nevim odkud jsi ale co treba tohle?
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Katka
Hodne stesti
Bohuzel jsem z Trutnova -JINAK BY TO BYLO SUPER
Presto moc diky
Bohuzel jsem z Trutnova -JINAK BY TO BYLO SUPER
Presto moc diky
Ahoj,
o zadne praci sice nevim, ale napadlo me, ze by si mohla nabizet sluzby jako treba zehleni (to me ted napadlo pac to by se mi zrovna moc hodilo
). Ale vazne ja jsem vozila kose s pradlem pani co mi zehlila a platila jsem ji podle toho kolik toho bylo od 300 do 800. Stacilo by hodit treba listecky do schranek bo tak a prividelek je to pekny.
Ahoj jmenuji se Lenka mam petileteho chlapecka autistu.Po dlouhem vysetreni na ktere jsme cekali vice jak rok ,jsem s nim zustala doma.Malo chape mluvene slovo a spatne se vyjadruje,krom typickych autistickych projevu ,jinak je to moje slunicko.Mam problem se kterym mi mozna nekdo z vas muze pomoci,nutne hledam domaci praci.Oslovila jsem nektere instituce pro zdravotne postizene,ale na maminky postizenych deti se nabidky nevztahuji,do prace ale dojizdet nemohu.Chci pro nej jen to nejlepsi,ale ustarana mamka to asi neni.Mozna nekdo mi nekdo muze poslat nejaky kontakt nebo nekoho doporucit.Uz nevim kam se mam obratit a tak pisi i sem.Moc diky za cokoliv LENA21@KLIKNI.CZ