Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den, v září jdu do devítky a již mám vybrané 2 školy. 1. učební obor zemědělec-farmář 2. maturitní obor veterina (uvědomuji si že bych musela na vysokou) baví mě být se zvířaty, pěstovat apod.. Na učební obor bych se dostala mám šanci i na ten veterinární? Na tomto vysvědčení mám průměr 1,9.
Známky:
Matematika 3 Čeština 3
Ajina 3
Němčina 3
Fyzika 3
Chemie 2
Dějepis 2
Přírodopis 2
Zeměpis 1
Občanka 1
Výchovy 1Mám šanci?
Jdi s tim uz do pr… nekam
@pikola píše:
Už zase nebude kadeřnice?
@Anonymní píše:
Co vždycky máte s tou kadeřnicí?
Ty myslíš, že tě podle těch známek co jsi tady dávala asi tak desetkrát nikdo nepozná? ![]()
No, to ne
Tak teď už i farmář nebo veterinář
Běž na tu kadeřnici a dej všem okolo už pokoj.
Zalozeni milionté diskuze nic nezmění, nejdřív chceš na gympl, teď zas veterinu, rozhodni se podle sebe a už tu nezakladej další témata.
Ne, pokud člověk není dostatečně inteligentní, tak by na maturitní obor neměl chodit ani kdyby měl průměr 1,0.
Chovatelství? Na zemědělské škole. Na tu vysokou jako veterinární lékař to moc nevidím…
@nikinnna píše:
Ne, pokud člověk není dostatečně inteligentní, tak by na maturitní obor neměl chodit ani kdyby měl průměr 1,0.
Když vidím jací debilové v dnešní době " vystudovali "…a nejen střední.🤔
@Kaffe píše:
Když vidím jací debilové v dnešní době " vystudovali "…a nejen střední.🤔
A myslíš, že se ptali na emiminu, jestli na ty práva do Plzně jít? ![]()
Doporučuju kvalitní pedagogicko-psychologickou poradnu, kde si na tebe vyhradí alespoň hodinu času. Opakovaným vypisováním na netu nic moc nezjistíš… Myslíš, že ti tu čistě podle známek řekneme, co máš jít dělat? Chceš na veterinu? Jdi
Chceš se stát astronautkou? Jen houšť
Znám lidi, co měli na ZŠ i SŠ z chemie trojky čtyřky a poměrně úspěšně pracují v oblasti chemie. Znám ale i lidi, co chtěli na medicínu, od ZŠ po maturitu z chemie, fyziky, biologie jedničky, vyhrávali olympiády, ale VŠ ani práce je nenaplňovala… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den, v září jdu do devítky a již mám vybrané 2 školy. 1. učební obor zemědělec-farmář 2. maturitní obor veterina (uvědomuji si že bych musela na vysokou) baví mě být se zvířaty, pěstovat apod.. Na učební obor bych se dostala mám šanci i na ten veterinární? Na tomto vysvědčení mám průměr 1,9.
Známky:
Matematika 3 Čeština 3
Ajina 3
Němčina 3
Fyzika 3
Chemie 2
Dějepis 2
Přírodopis 2
Zeměpis 1
Občanka 1
Výchovy 1
Mám šanci?