Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ta hnědá tam nebude sedět..ale pokud jsou tmavé barvy dominantní doporučím ladit do bíla či šeda…Máme ložnici bílo, černo, stříbrno, lila…ideál…taková provance ![]()
@Levandule20 Já bych poridila tmavě šedé povlečení nebo cihlove k tě podlaze. Dekorací bych už do jiné barvy nevolila, už tak mi těch barev přijde na jednu místnost dost
Já si říkala jaké barvy chceš osladit
jinak podle toho co píšeš je to jedno, vybrala bych si jednu barvu a do té volila nejlépe jednobarevné doplňky a povlečení (pokud nechces ložnici studenou, tak vyber teplou barvu - červenou, oranžovou, žlutou)
Já tohle téma otevřela ze zvědavosti, jak se sladí barvy a ony se ladí. ![]()
Když už tu jsem, tak k tématu.
Nemůžeš dát foto místnosti? Hlavně ta podlaha, to si nějak neumím představit. Každopádně si myslím, že ta hnědá se tam moc hodit nebude. A když už je tam hnědá, šedá, bílá, černá, cihlová, tak s povlečením bych vybrala kombinaci těch barev, případně míň sytý odstín té cihlové se šedou nebo bílou. A nábytek by byl hezčí bílý nebo jen šedý prostě bez té hnědé.
Ja bych se nebala i nejake prirozene zelene.. treba olivova, nebo takova ta v barve travy, proste prirozena zelena, ta se hodi pekne k hnede i cihlove. A pusobi prijemne. Ale asi by to chtelo videt ten interier, tezko takhle radit..
Nábytek nakonec budu mít v barvě podlahy. Foto mám bohužel jen takové. Za rohem je zkosený strop a střešní okno.
Ja bych na postel hodila zelený přehoz a bílé nebo hnědé dekorační polštáře či kombinaci. Nemusíš si pak lámat hlavu s povlečením. Já osobně mám šedou deku a polštářky bílé, mentolovea růžově vše v pastelové tónů. Ložnice je sedobila.
Dala bych prostěradlo šedé příp. bílé a povlečení šedé s bílou.
Podle fotky se mi podlaha nejeví jako cihlová, ale foto možná zkresluje.