Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
našla jsem jen http://www.specialni-darky.cz/…-k-vam-domu/ ale ráda bych opravdu někoho kdo tomu rozumí a má přehled a také rozumné uvažování aby mi do ložnice nevnutil třeba pyramidu ![]()
ahoj moje švagrová si najala firmu , která jí dělala nákresy na počítači a 3D(nábytku, vybavení), mám dojem že byla až s pátým návrhem spokojená
.....a oni bez problémů dělali dál, aby byla spokojená. Vzali si za to 20 000,–
dobry vecer, bohuzel az dnes jsem se dostala na emimino a nasla vas prispevek.
predpokladam, ze jste jiz nekoho nasla a uspesne realizujete svuj vysneny dům. nicmene kdybyste potrebovala pomoci, tak si prohlednete me www.design-interieru.com a ozvete se. tereza
Hezké odpoledne.Koupila jsem dum a chtěla bych ho zařídit.Myslím že vkus mám dobrý,ale přesto bych raději využila někoho kdo tomu rozumí.Mám ráda moderní vybavení i když v rozumné míře a né zase moc extravagentní a pořád to vše nějak nedokážu skloubit se starším zrenovovaným domem.
že někdo přijde,vše poměří a udělá návrh v počítači a já si pak samo nábytek a a doplnky podle počítačového návrhu koupím.
Prosím nevíte jak přesně se nazývají ti machři třeba z bydlení je hra?Prostě bych si to představovala tak jako to dělají na zonereality
Je to bytová architekta a nebo designérka?
Nevíte kam se prosím obrátit?
Musím vybrat jen někoho z našeho města?
Kolik je tak cena?
Za každou zkušenost budu vděčná.Pavla