Poradíte název?:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
9.8.09 15:17

Poradíte název?:-)

Hezké odpoledne.Koupila jsem dum a chtěla bych ho zařídit.Myslím že vkus mám dobrý,ale přesto bych raději využila někoho kdo tomu rozumí.Mám ráda moderní vybavení i když v rozumné míře a né zase moc extravagentní a pořád to vše nějak nedokážu skloubit se starším zrenovovaným domem.
Prosím nevíte jak přesně se nazývají ti machři třeba z bydlení je hra?Prostě bych si to představovala tak jako to dělají na zonereality :lol: že někdo přijde,vše poměří a udělá návrh v počítači a já si pak samo nábytek a a doplnky podle počítačového návrhu koupím.
Je to bytová architekta a nebo designérka?
Nevíte kam se prosím obrátit?
Musím vybrat jen někoho z našeho města?
Kolik je tak cena?
Za každou zkušenost budu vděčná.Pavla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.8.09 15:19

našla jsem jen http://www.specialni-darky.cz/…-k-vam-domu/ ale ráda bych opravdu někoho kdo tomu rozumí a má přehled a také rozumné uvažování aby mi do ložnice nevnutil třeba pyramidu :lol:

• Citovat
  • Upravit
130
9.8.09 20:24

ahoj moje švagrová si najala firmu , která jí dělala nákresy na počítači a 3D(nábytku, vybavení), mám dojem že byla až s pátým návrhem spokojená :D .....a oni bez problémů dělali dál, aby byla spokojená. Vzali si za to 20 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tkalova
6.12.09 21:44

navrh interieru

dobry vecer, bohuzel az dnes jsem se dostala na emimino a nasla vas prispevek.
predpokladam, ze jste jiz nekoho nasla a uspesne realizujete svuj vysneny dům. nicmene kdybyste potrebovala pomoci, tak si prohlednete me www.design-interieru.com a ozvete se. tereza

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max