Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, dnes sem si delala test. Všichni doma rikaji ze neco vidi. Ja sem takova v rozpacich a nevim co si myslet.. Delala jsem si clearblue a ten vysel negativ. Příkladem foto dekuju za odpověď.
Holky. Zdravím. Mám 5. dní do ms a už 3.dny mě pálí žáha jak blázen (ani soda nepomáhá). Do toho asi 4 dny opravdu velké množství bílého výtkou, který se teď mění na trochu jako bílkovou konzistenci. Dnes mě začínají lehce pobolivat prsa. Měla jste to některá jako příznak těhu? ![]()
@DollyDominika píše:
Holky. Zdravím. Mám 5. dní do ms a už 3.dny mě pálí žáha jak blázen (ani soda nepomáhá). Do toho asi 4 dny opravdu velké množství bílého výtkou, který se teď mění na trochu jako bílkovou konzistenci. Dnes mě začínají lehce pobolivat prsa. Měla jste to některá jako příznak těhu?
Například prsa mě u druhého těhotenství bolela neskutečně a teď posledního půl roku mě bolí úplně stejně před každou MS. Zkus test, už by mohl vyjít a nebo prostě počkej těch 5 dní a uvidíš.
@DollyDominika příznaky způsobuje hcg, ukázal by test. Ale spíš bych počkala na vynechani. Vše si můžeš vsugerovat
@DollyDominika V lékárně prodávají takové bílé papírky, říká se jim těhotenské testy. Ty umí na tuhle otázku celkem spolehlivě odpovědět, zkus je. Než je počůráš, hlavně je vyndej z obalu. Paní lékárnice ti poradí.
@lleennttiillkkaa test jsem zkusila a stále bílo. Zítra udělám další 😊
@hanka.br. Zajímala mě zkušenost, zda to tak někdo neměl. A pokud hodláte rýpat, nebo si potřebujete pokecat tak navštivte psychiatra ![]()
@DollyDominika píše:
@hanka.br. Zajímala mě zkušenost, zda to tak někdo neměl. A pokud hodláte rýpat, nebo si potřebujete pokecat tak navštivte psychiatra
Nic ve zlém, ale já se tady cizích lidí neptám, jestli jsem těhotná pět dní před termínem menstruace.
Ahoj, s manželem se už rok a půl snažíme o miminko. Byl na testech plodnosti a já jsem docházela na gynekologii čtyři měsíce na vaginální ultrazvuk zda se mi tvoří vajíčka.
9.5. mi začala poslední menstruace a 20.5. jsem byla na posledním vag. ultrazvuku, kde mi doktor sdělil, že mám na levé straně dvě vajíčka a vysvětlil mi tedy, kdy mám ovulaci a kdy je nejlepší se snažit těhotnět.
V tomto případě vše klaplo jak mělo a my se poctivě snažily. Dnes je to 13 dní zpozdění od plánované menstruace. Čtvrtý den po sobě (dva večer, dva ráno) dělám těhu test a vždy tam jsou vidět dvě krásně fialové čárky. ( GS mama test 10)
K doktorovi jdu v pondělí tzn.za 5 dní, nevolnosti nemám, únavu, mírnou bolest v podbříšku pocituji cca 14 dní, (bolest jako bych měla dostat menstruaci).
Ačkoliv jsem to asi dělat neměla a měla jsem raději počkat na vyšetření na gynekologii, tak jsem četla nějaké diskuze o tom, jak se těhotenský test může mýlit.
Pro porovnání na odpověď přikládám foto těhotenských testů.
Předem děkuji za odpověď Péťa
@Petulininkaa v čem by se mýlil? Máš // a s největší pravděpodobností těhotná jsi
gratuluji
Jen jsem to asi potřebovala slyšet ještě od někoho jiného..
Zarazily mě ty diskuze a recenze k tomuto testu. Každopádně uvidím v pondělí na gynekologii. Děkuji moc za odpověď ![]()
@Petulininkaa no uvidíš, pokud nebude nic vidět tak neztrácej hlavu třeba bude brzy
a spíš než mamatestu (já s ním mám jen dobrou zkušenost) bych nevěřila ladymax
takže buď v klidu ![]()
@ii-ivuska to jsem nevěděla..
děkuji