Můžu být těhotná?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.18 19:00

@ii-ivuska to jsem nevěděla.. 8o děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
15
12.12.18 20:34

Ahojky holky, dnes sem si delala test. Všichni doma rikaji ze neco vidi. Ja sem takova v rozpacich a nevim co si myslet.. Delala jsem si clearblue a ten vysel negativ. Příkladem foto dekuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
12.12.18 21:02

@Lentilllka vidím pěkneho ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.6.19 19:13

Holky. Zdravím. Mám 5. dní do ms a už 3.dny mě pálí žáha jak blázen (ani soda nepomáhá). Do toho asi 4 dny opravdu velké množství bílého výtkou, který se teď mění na trochu jako bílkovou konzistenci. Dnes mě začínají lehce pobolivat prsa. Měla jste to některá jako příznak těhu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
17.6.19 19:26
@DollyDominika píše:
Holky. Zdravím. Mám 5. dní do ms a už 3.dny mě pálí žáha jak blázen (ani soda nepomáhá). Do toho asi 4 dny opravdu velké množství bílého výtkou, který se teď mění na trochu jako bílkovou konzistenci. Dnes mě začínají lehce pobolivat prsa. Měla jste to některá jako příznak těhu? :nevim:

Například prsa mě u druhého těhotenství bolela neskutečně a teď posledního půl roku mě bolí úplně stejně před každou MS. Zkus test, už by mohl vyjít a nebo prostě počkej těch 5 dní a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
17.6.19 19:27

@DollyDominika příznaky způsobuje hcg, ukázal by test. Ale spíš bych počkala na vynechani. Vše si můžeš vsugerovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385

@DollyDominika V lékárně prodávají takové bílé papírky, říká se jim těhotenské testy. Ty umí na tuhle otázku celkem spolehlivě odpovědět, zkus je. Než je počůráš, hlavně je vyndej z obalu. Paní lékárnice ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252

@lleennttiillkkaa test jsem zkusila a stále bílo. Zítra udělám další 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.6.19 19:30

@hanka.br. Zajímala mě zkušenost, zda to tak někdo neměl. A pokud hodláte rýpat, nebo si potřebujete pokecat tak navštivte psychiatra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
17.6.19 20:12
@DollyDominika píše:
@hanka.br. Zajímala mě zkušenost, zda to tak někdo neměl. A pokud hodláte rýpat, nebo si potřebujete pokecat tak navštivte psychiatra ;)

Nic ve zlém, ale já se tady cizích lidí neptám, jestli jsem těhotná pět dní před termínem menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.6.19 21:04

@Tichošlápek taky si myslím nebo pocate MS. Počkala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.19 20:59

těhotenský test

Ahoj, s manželem se už rok a půl snažíme o miminko. Byl na testech plodnosti a já jsem docházela na gynekologii čtyři měsíce na vaginální ultrazvuk zda se mi tvoří vajíčka.
9.5. mi začala poslední menstruace a 20.5. jsem byla na posledním vag. ultrazvuku, kde mi doktor sdělil, že mám na levé straně dvě vajíčka a vysvětlil mi tedy, kdy mám ovulaci a kdy je nejlepší se snažit těhotnět.
V tomto případě vše klaplo jak mělo a my se poctivě snažily. Dnes je to 13 dní zpozdění od plánované menstruace. Čtvrtý den po sobě (dva večer, dva ráno) dělám těhu test a vždy tam jsou vidět dvě krásně fialové čárky. ( GS mama test 10)
K doktorovi jdu v pondělí tzn.za 5 dní, nevolnosti nemám, únavu, mírnou bolest v podbříšku pocituji cca 14 dní, (bolest jako bych měla dostat menstruaci).
Ačkoliv jsem to asi dělat neměla a měla jsem raději počkat na vyšetření na gynekologii, tak jsem četla nějaké diskuze o tom, jak se těhotenský test může mýlit.
Pro porovnání na odpověď přikládám foto těhotenských testů.
Předem děkuji za odpověď Péťa

• postupně se z prvních dvou testů ztrácí barva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
18.6.19 21:08

@Petulininkaa v čem by se mýlil? Máš // a s největší pravděpodobností těhotná jsi :) gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.19 21:12

@Michaela02993

Jen jsem to asi potřebovala slyšet ještě od někoho jiného..
Zarazily mě ty diskuze a recenze k tomuto testu. Každopádně uvidím v pondělí na gynekologii. Děkuji moc za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
18.6.19 21:31

@Petulininkaa no uvidíš, pokud nebude nic vidět tak neztrácej hlavu třeba bude brzy :) :) :) a spíš než mamatestu (já s ním mám jen dobrou zkušenost) bych nevěřila ladymax :) :) :) takže buď v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí