Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993
Hned na tom prvním i druhém byli dvě krásné fialové čárky, akorát teď po dvou dnech už vybledly.
Vím, že ty testy jsou jasné jako facka.. 😁
Děkuji za uklidnění ![]()
@Petulininkaa ty testy vyblednou po zaschnutí takže fakt opravdu buď v klidu
přeji aby bylo vše v pořádku
![]()
@Michaela02993
Dobře, dám na tebe a budu v klidu ![]()
Ještě se zeptám, s jakými testy máš zkušenosti? 🙂
@Petulininkaa mamatest, ladymax, sluníčko, pepino, clearblue, krevní z lékárny i ty z drogerie. Nejlepší je podle mě mamatest, clearblue a ten krevní ten mi taky nekecal, ale ty už nemáš důvod testovat
![]()
Ahojky holky, mam takovy problém. Minulý mesic jsem si delala test. Tyden pred ms( mela jsem takové divne pocity, furt unavená, náládova a z niceho nic nevolnosti bolest prsou delala jsem si 4 testy a byly tam pokaždé duchové. Menstruaci jsem ale dostala o 2 dny dřív, a trvala jen 3 dny a nic hrozneho jen prostě trosicku… Jindy to mivam 5-6 dni.tak jsem to neresila. Ale „příznaky“, nezmizeli a test vychází negativně… Co si o tom myslíte? Na mimčo se nezaměřuju, nastoupila jsem ted po mateřské do prace která me moc baví. Takže vsugerovany to asi mit nebudu. Nemela Jste to nektera podobne. Nevim co si o tom myslet 🙄 Dekuju za odpovědi 😊
@Anonymní píše:
Ahojky holky, mam takovy problém. Minulý mesic jsem si delala test. Tyden pred ms( mela jsem takové divne pocity, furt unavená, náládova a z niceho nic nevolnosti bolest prsou delala jsem si 4 testy a byly tam pokaždé duchové. Menstruaci jsem ale dostala o 2 dny dřív, a trvala jen 3 dny a nic hrozneho jen prostě trosicku… Jindy to mivam 5-6 dni.tak jsem to neresila. Ale „příznaky“, nezmizeli a test vychází negativně… Co si o tom myslíte? Na mimčo se nezaměřuju, nastoupila jsem ted po mateřské do prace která me moc baví. Takže vsugerovany to asi mit nebudu. Nemela Jste to nektera podobne. Nevim co si o tom myslet 🙄 Dekuju za odpovědi 😊
Taky bych to na těhotenství neviděla
Holky setkal se někdo z vas s tim ze. byla ženská tehotna ale test to proste neprokázal? Ze bylo potvrzení od doktora ale test furt negativní?
@Anonymní píše:
Holky setkal se někdo z vas s tim ze. byla ženská tehotna ale test to proste neprokázal? Ze bylo potvrzení od doktora ale test furt negativní?
Kamarádka ano až do 16tt ani test ani krev…utz dřív dr dělat nechtěl protože to podle něj bylo zbytečné, že těhotná určitě není a v 16tt koukal jak puk